Sari la conținut

Postări Recomandate

@tandrei

In opinia mea, setupul ales de tine este cum nu se poate mai prost. Nu are zona buna pinbar-ul, nu vad trasata nici o zona de ppz semnificativa. Nu are spatiu de dezvoltare suficient, priveste maximele barelor anterioare pin bar-ului. Nasul pin-bar-ului este foarte mic.

3 motive bune pentru care nu as intra intr-un short pe acest setup.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Posibil set-up usdjpy, daily

Bara nu s-a inchis dar daca ramane asa avem de-a face cu un pin, dublu top, divergenta.

SL-urile le-am plasat mai sus decat max. barei (lucrul asta e in teste).

Folosesc un EA care-mi aduce sl la BE dupa 30 pips (si asta e pana in 94).

Bafta tuturor!

Te-ai grabit Andrei! Nu ai asteptat finalizarea barei. Pina la urma a finalizat in bara de indecizie!

Link spre comentariu

Ce cred eu:

Zona de management=zona in care, daca pretul ajunge, trebuie sa luam deciziile unui management de trade (aducem SL la BE, inchidem total sau partial)

In cazul uj, Dirzu subliniaza o zona de posibil blocaj reala dar nu putem lua decizii in acea zona. De fapt, am luat decizia, acolo am intrat in trade. Pt faptul ca acea zona se va dovedi a tine pretul avem SL.

Am zis ca e o zona de posibil blocaj reala. Da, dar mai important este set-up-ul, ca tarie (dublu top, RN, divergenta, marimea barei, etc.)

De-aia zic ca Oltciter a pus bine zona de MM.

@seneca,

da, e dublu top. De-aia am luat si set-up-ul ieri, mai mult pt. locatia dublu top. Inca mai urmaresc dublu top sau bottom sa le introduc in arsenal. E adevarat ca am ramas in trade datorita faptului ca SL-ul l-am pus mai sus de max. barei (vezi poza mea de ieri).

Bafta tuturor!

Editat de tandrei
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.