Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

@raxxisbest

Totusi ca sa nu-ti pun rabdarea la incercare uite ce cred eu despre eurgbp h8!

post-1363-126588972737_thumb.png

Rusinica pentru "avansati"! Ati fi putut si voi sa faceti o astfel de analiza! Rusinica!:biggrin:

Postat

Situatia procentuala a tradeurilor efectuate de la 01 feb 2010 pina in prezent!

post-1363-126589902346_thumb.png

Superbe procente. As vrea insa sa te intreb asa ca un incepator in ale forexului ce sunt: cam care este numarul de pips in medie pe saptamana la care ajungi?

Postat

Situatia procentuala a tradeurilor efectuate de la 01 feb 2010 pina in prezent!

post-1363-126589902346_thumb.png

Superbe procente. As vrea insa sa te intreb asa ca un incepator in ale forexului ce sunt: cam care este numarul de pips in medie pe saptamana la care ajungi?

Habar n-am! Nu ma mai intereseaza in mod deosebit! Atat timp cat contul creste, chiar nu importa!

Postat

@oltciter,@flames

Am o intrebare.Atasez un grafic daily usd/cad pe care am trasat fibo time zone.Intrebarea mea este:l-am trasat corect?ce importanta are cota 0.236 la confluenta cu bara de azi?

mersi pentru raspuns.

post-3372-126590986222_thumb.png

Postat

@oltciter,@flames

Am o intrebare.Atasez un grafic daily usd/cad pe care am trasat fibo time zone.Intrebarea mea este:l-am trasat corect?ce importanta are cota 0.236 la confluenta cu bara de azi?

mersi pentru raspuns.

Trasarea este corecta. sa presupunem ca bara daily de azi se termina intr-un pinbar al carui capat se sprijina pe 38% fibo . Asta inseamna ca pretul s-a "intalnit" cu timpul. Clusterul format de retrecul 38% cu fibo time zone 0.236 desemneaza o zona de suport cu potentzial bun!

Banuiesc ca ai vazut materialele video ale lui Carolyn Boroden. Daca nu le ai vazut le gasesti in Materiale educative. Daca le-ai vazut, mai uitate cel putzin de 2 ori! Ai sa vezi cum un cluster format numai din fibo time zone poate determina o zona deosebita in care are loc un reversal, sau o accelerare a trendului.

Postat

@oltciter,@flames

mersi pentru raspuns.

Trasarea este corecta. sa presupunem ca bara daily de azi se termina intr-un pinbar al carui capat se sprijina pe 38% fibo . Asta inseamna ca pretul s-a "intalnit" cu timpul. Clusterul format de retrecul 38% cu fibo time zone 0.236 desemneaza o zona de suport cu potentzial bun!

Banuiesc ca ai vazut materialele video ale lui Carolyn Boroden. Daca nu le ai vazut le gasesti in Materiale educative. Daca le-ai vazut, mai uitate cel putzin de 2 ori! Ai sa vezi cum un cluster format numai din fibo time zone poate determina o zona deosebita in care are loc un reversal, sau o accelerare a trendului.

Mersi pentru raspuns.Am vazut materialele video.Cred ca am nevoie sa le vad de mai multe ori pana ce voi intelege cum functioneaza.

spor la pipsi!!!!

Postat

Iata ca acum postez o noua analiza EUR/CAD. Pretul a atins PPZ MN la 1.4350. Asteptam un retracement pana la 50% deoarece aici avem o confluenta cu un ,,PPZ'' D1, dupa care asteptam semnalul de confirmare pentru short. Teoretic tind sa cred ca pretul va strapunge 1.4350 cu o mici probleme la 38,2 fibo, unde putem sa aducem pozitia la BE.

Bafta la pipsi!

post-4133-126591605881_thumb.gif

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.