Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 116
  • Citiri 55,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• a incercat cineva sa-si fie propriul lui broker si sa aiba succes? va sugerez sa incercati asta cu niste costuri minime   ForexRebellion.com

• ghici cine o sa-ti dea sentimentul unui cont real de 2000 lei... un cont real de 2000 de lei restul o sa ii joci ca si 20$ iar daca pierzi o sa-ti spui "asta e! am pierdut 20$. mai incerc odata cu 20

• deleted on request 01
    deleted on request 01

offtopic "piata Forex nu este regulata." io am auzit ca ar fi unii care o reguleaza des.

Postat

@Barbones

= e imperios necesar, nu impetuos necesar...romana, bat-o vina! Nu te supara! nu vreau sa jignesc pe nimeni!!!

Editat de johnbull

Postat

Zi naspa azi pe EUR/USD, pentru mine cel putin, a inchis practic pe pretul de ieri ora 21.= 6 tranzactii din care doar 1 pe plus, gaura 1800 usd.Dar...si maine e o zi! Spor la pipsi pentru toti!

Noapte buna!

DetailedStatement.htm

Postat

1800 din 100.000 n-ar fi mare pierdere nici macar pe real... intra in fluctuatiile firesti.

1800 din 2000 ar fi nasol. Posted Image Eu am pierdut in ultimele doua zile vreo 260 din 280 pe unul din conturile de bonus... dupa ce l-am crescut de la 50 :-))

Postat

eu am kilarit jumatate dintr-un cont azi...

Total Trades: 90 Short Positions (won %): 45 (66.67%) Long Positions (won %): 45 (66.67%) Profit Trades (% of total): 60 (66.67%) Loss trades (% of total): 30 (33.33%)

Maximum consecutive wins : 8 consecutive losses : 4 Maximal consecutive profit (count): 8 consecutive loss (count): 4 Average consecutive wins: 3 consecutive losses: 2

...si totusi....

Postat

E greu...e choppy market, cam acelasi pret de vreo 4-5 zile...ce castig odata pierd la urmatoarele 2...dar mergem mai departe!

DetailedStatement.htm

Postat

pe cont demo eu doar castig... si vad ca pe alea reale doar pierd, nu stiu cum o veni treaba asta...:) Voodoo.

Editat de teodora

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.