Are cineva acest indicator MACD folosit pe platforma celor de la Oanda in format MQL ? Am observat un anumit pattern pe el care pare sa ofere semnale de entry cu o acuratete destul de mare. Insa mai am mult de lucrat pentru a crea o strategie specifica. Platforma celor de la Oanda este destul de greoaie in ceea ce priveste back testingul sau cel putin asa mi se pare mie si in plus nu pot adauga alti indicatori.
Sper ca ma poate ajuta cineva cu acest indicator. Promit sa postez ulterior pe forum eventuala strategie creata .
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Are cineva acest indicator MACD folosit pe platforma celor de la Oanda in format MQL ? Am observat un anumit pattern pe el care pare sa ofere semnale de entry cu o acuratete destul de mare. Insa mai am mult de lucrat pentru a crea o strategie specifica. Platforma celor de la Oanda este destul de greoaie in ceea ce priveste back testingul sau cel putin asa mi se pare mie si in plus nu pot adauga alti indicatori.
Sper ca ma poate ajuta cineva cu acest indicator. Promit sa postez ulterior pe forum eventuala strategie creata
.