Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Analysis>>27.12<<>>AUD/USD<<:Price is accumulating strenght inside a congestion area in a triangle vortex on 4H and 1H chart.

Neutral al this time, price has to break 1,0152(Daily Pivot) for a Bearish continuation to 1,008(Weekly Pivot)and further to 0,994(Weekly S1).

Bullish Breakout of 1,016(Monthly Pivot) could rise to 1,0197(daily R2 Pivot), or even further to 1,02.Watch for the downtrendline on Daily chart which is acting as a strong resistence.

To Your Success,

Doctortyby

post-5730-0-62546600-1324980895_thumb.png

post-5730-0-99220600-1324980906_thumb.png

post-5730-0-49890000-1324980917_thumb.png

• 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 43
  • Citiri 17,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• AUD-USD

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Am intrat sell fiindca RBA a semnalat viitoare pauze in priviinta cresterii ratei dobanzii la AUD.   Aici este si o portiune din citatul guvernatorului Glenn Stevens, de azi dimineata:   "With the r

• Relativ la scenariul prezentat de Andrei pe treadul cu ichimoku, incerc sa prezind aussie din perspectiva mea. Nu am vrut sa fiu offtopic acolo, treadul ala e prea fain ca sa il stricam cu offtopice,

Imagini postate

• 11 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Postat

Could you give us proper AC=CD pattern explanation, because even if I've been trading since 2009, it seems to me that any part of the chart could be drawn like you did.

Thank you in advance

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.