Sari la conținut

Indicator Care Colecteaza Ticksii


Postări Recomandate

Salut.

Deoarece o baza de date cu ticksi este mai mult decat utlila daca stii sa o folosesti m-am gandit sa fac un indicator care colecteaza in ticksii si ii trimite catre o baza de date MySQL.

Pentru a avea o acuratete cat mai mare a datelor trebuie ca indicatorul sa fie tinut pe mai multe calculatoare diferite (in diferite locatii cu provideri diferiti de net).Cu cat se colecteaza date de pe mai multe calculatoare cu atat este baza de date mai precisa.

Indicatorul ar cuprinde 2 parti: partea de colectare si partea de sincronizare a datelor.

Prima partea , partea de colectare am rezolvat-o dar partea a 2a imi da probleme deoarece nu am posibilitatea sa colectez dupa calculatoare diferite.(3-4 calculatoare sunt sificiente).

A 2a parte trebuie sa fie facuta calumea deoarece timpul folosit de sincronizare creste o data cu marirea bazei si poate cauza probleme suplimentare.

Am mevoie de 2-3 care se pot alatura acestui proiect si pot sa aiba un uptime la calculator de peste 90%.(Am nevoie in prima faza de niste baze de date mari milioane de ticksi pentru a testa sincronizarea datelor)

Care ar putea fi avantajele celor care se alatura: acces la o baza de date la nivel de ticks.(Desi nu e nimic oficial se crede ca MT5 o sa aiba backtest pentru EA-uri la nivel de ticks).Nu cred ca brokerii o sa ofere asa ceva gratuit deoarece o baza de o tabela pe GBP/JPY(foarte volatila) pe 1 luna are in jur de 50-60MB ceea ce insemna trafic foarte mare pentru broker.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • Moderators

Eu am un indicator care colecteaza pipsi da' nu ti-l dau de cat daca imi dai la schimb ticsi. :D

 

haha Barbones, cred ca ai vrut sa zici invers :D oricum, omu are nevoie de ticksi, iar poanta era mai logica invers, ca asa iti dau eu indicator care colecteaza ticksi, si da-mi-l tu pe ala care colecteaza pipsi :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.