Sari la conținut

Primul Meu "Trade"


Apollo

Postări Recomandate

BAU ! . Dupa cateva procente de documentare din toata biblioteca asta , am decis sa pun in aplicare cam ce am inteles. Asa ca v-as ruga sa ma corectati daca pur si simplu e o tampenie sau are un sambure de adevar :D

 

O sa expun si imaginile mai jos.

 

In primul rand am pornit o tranzactie EUR/USD si am aplicat sfaturile lui Fata Morgana. Cat adevar ! ;) . Am pus un order SL si unul TP . Din nefericire tranzactia de buy s-a dus trendul a declinat in bearish ( e bine cum ma exprim? :D ) si s-a activar orderul in asteptare pentru SELL :D . Asa ca am ajuns la un profit frumusel :

http://img515.imageshack.us/img515/3548/36832363.th.jpg

 

Apoi mi-am amintit ca zicea pe undeva ca trebuie sa miscsorez SL-ul ca sa raman si eu cu ceva profit asa ca am deschis inca o tranzactie pentru orice eventualitate,daca cea de SELL va ceda. astfel am deschis inca un order in asteptare BUY :

 

http://img90.imageshack.us/img90/5044/24930609.th.jpg

 

Privind la grafic pe intervaul de 15 minute, am inteles ca urmeaza o perioada bearish a trendului deci tranzactia SELL urma sa mearga bine :D . Vad ca langa lumanarea verde cea in punctul zero apare alta rosie de bearish. Daca nu ma insel, asta nu cumva este luceafarul de seara cum zice Fata Morgana? adica prevesteste inceputul trendului bearish ;)

http://img80.imageshack.us/img80/1805/16016080.th.jpg

Apoi la intervalul de 5 minute am gandit in felul urmator : ultimele lumanari au tendinta bearish , antepenultima si ultima sunt hanging-man-uri bearish (e corect? ;) ) deci tendinta e bearish in continuare , inseamna ca scot profit pe orderul SELL

 

http://img80.imageshack.us/img80/1263/45410462.th.jpg

 

Iar la intervalul de o ora nu ma pricep sa interpretez cam deloc ;)

 

http://img338.imageshack.us/img338/293/91439104.th.jpg

 

 

Cam asta e ;) . E o tampenie ? Merg in directia buna ? Ce parere aveti ? Critici si adevaruri ca-mi fac bine ;) . Succes

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

  • Moderators

Deocamdata o mica observatie relativa la postare. De ce nu inserezi pozele direct in post? Unii forumisti mai paranoici (asa ca mine) vor evita sa dea clickuri pe linkurile alea. Nu mai zic ca arata aiurea in post, tot carnatul ala lung, nu se intelege ce scrii in restul textului, pentru ca sunt mai multe caractere in linkuri decat in textul postului efectiv. In plus, siteuri ca imageshack schimba politica periodic, unele cer user (de ce sa ma inregistrez la 1000 de alte siteuri, pe care le folosesc odata in viata, pt fiecare forumist care pune poze pe unde poate?), iar cifrele alea de hash din link se pot schimba la o reorganizare a site-ului si ramane linkul in aer. Ca sa nu mai zic ca unele situri de astea au prostul obicei sa iti tot bage pe gat un installer cu programul lor propriu de download, care dumnezeu stie ce contine (troieni, etc).

 

Daca nu vrei si nu vrei sa pui poza direct pe vamist, atunci baga macar "insert link" si pune un text de forma "dati click aici pt poza", si pui link la "aici", care sa redirecteze spre imageshack ori in alta parte. Tipii aia paranoici de care vorbeam vor evita oricum sa dea click, dar macar arata frumos in post.

 

Si apoi poate cineva comenteza si strategia efectiva, dupa ce vede pozele. Sa nu ma intelegi gresit, sunt multi tipi pe aici care SE PRICEP la trading. Dar aia de obicei tranzactioneaza, nu stau sa caute linkuri-la-linkuri-la-alte-linkuri pe web. Daca vrei un raspuns cat de cat competent, atunci da toate elementele, sa fie vizibile din avion. Altfel vei primi - eventual - raspunsuri doar de la acei care au timp sa bibileasca si crede-ma pe cuvant, acele raspunsuri nu vor fi competente.

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"tot carnatul ala lung" :D . am modificat. cred ca este Ok acum :D

 

eu iti propun sa lasi deoparte orice chart sub H4 si sa-ti faci strategia incepind cu D1 (H4). este mai simplu, S/R se vede mai bine si scapi si de zgomotul de fond al charturilor mai mici.

de ex. la eurusd - a spart rezistenta ultimelor 55 de zile, 200 SMA ascendent => sunt pe long de la 1.4492 insa asta am observat-o incepind cu D1. si cred ca il las pina ajunge la 1.47200 (prognoza mea) in urmatoarele saptamini.

M5 si M15 sunt ptr scalping insa asta nu o poate oricine - ai nevoie de multa experienta, te maninca spreadul si trebuie sa reactionezi rapid. dupa parerea mea nu merita, insa fiecare cu strategia potrivita personalitatii sale. In plus, eu joc cu lot de 1.00 ca sa simt cind cistig un ban (sau cind il pierd :D )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.