Sari la conținut

Featured Replies

Postat
Cine are nevoie de materiale forex si strategii sa ma contacteze pe yahoo messenger : csiszer79ro sau prin email csiszer79ro@yahoo.com. Am o gramada din ele si poate ca gasiti informatii utile sau strategii care aduc castiguri mai mari. Majoritatea sunt in limba engleza si-i dau GRATIS.
  • Răspunsuri 3
  • Citiri 2,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Vaxx: chiar nu intelegi ca noi, oamenii, suntem diferiti si pe forex nu putem, (din cauza psihologiei fiecaruia dintre noi), sa avem aceeasi strategie ? Nu exista o strategie perfecta (cu profit perm

Postat

Salut !

Si eu sunt nou in ale forexului si inca nu am gasit o strategie care sa-mi convina deocamdata si care sa aduca profit.

Am incercat adresa ta de mail dar nu merge, cred ca nu este scrisa corect. Te-as ruga daca se poate sa postezi o strategie care te-a ajutat si pe tine si care ti-a adus profit.

Multumesc,

Spor la treaba

Editat de Vaxx

Postat

Vaxx: chiar nu intelegi ca noi, oamenii, suntem diferiti si pe forex nu putem, (din cauza psihologiei fiecaruia dintre noi), sa avem aceeasi strategie ? Nu exista o strategie perfecta (cu profit permanent).

Multe strategii APARENT sunt diferite. Insa, acelasi semnal de intrare/iesire poti sa-l obtii in mai multe feluri(cu indicatori/strategii diferiti(e) ).

Daca ai studiat 2-3 strategii interesante pentru tine este suficient pentru a extrage elementele necesare strategiei proprii. Altfel, pierzi 2 ani (ca mine si ca altii) si bati pasul pe loc .

Postat
  • Autor

Vaxx : Am folosit si eu multe strategii care ... nu spun ... mi-au adus si profit dar nu continuu. Chiar de aia

acum lucrez sa intocmesc o strategie personala si cred ca o sa fiu gata cu ea intr-o saptamana.

Atunci o sa fac si public aici pe forum. Adresa mea de mail e scrisa corect , am verificat. Incearca

din nou daca vrei.

dannad : Cat mai multe strategii citesti sau incerci cu atat acumulezi informatii utile care ar fi de folos

cand ajungi acolo sa-ti faci propria ta strategie, care n-o sa fie in prima luna, dupa ce ai inceput

tranzactionarile, asa cred.

Eu am intocmit o lista de ebook-uri ( 22 buc. ) si strategii diferite ( vreo 20 ) si daca cineva e

interesat am atasat lista aici si sa-mi spuna prin messenger ( csiszer79ro)

sau email ( csiszer79ro@yahoo.com ) pe care vrea si vi-le trimit cu placere. Din fiecare poti sa inveti ceva.

Forex ebooks.doc

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.