Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Sper sa fie binevenita aceasta prezentare a concursurilor demo din luna urmatoare , astfel incat cei care doresc sa participe sa-si stabileasca strategia de lucru potrivita .

As fi foarte bucuros daca un numar tot mai mare de traderi vor avea primele conturi reale obtinute ca premii in urma participarii la astfel de oferte ale brokerilor din toata lumea .

01-06.11 :

Forex Trading Contest | Forex Demo Contest

- saptamanal , joi :

Конкурс «Forex Sprint»

- saptamanal , incepe marti :

Finotec – World Forex Trading Contest

cu durata de 2 saptamani :

ForexBaltic - Competition - Rules -

- lunare :

Bulbrokers SC

� - FX-Invest.

IFC Markets - The best trading conditions for forex internet-trading, own special developed trade platform, forex news, currency converter, market forecasts and charts.

/ Forex 0,1$ 0,01 RINKOST

Contest Rules - Trading212.com

Bafta mare tuturor !

• Răspunsuri 412
  • Citiri 123,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Bun, acuma de primit i-ati primit, cum ii scoateti? Si cam pe când?   Am cercetat un pic brokerul, inmatriculati in Cipru, bilă neagră, regularizati de CySEC, o altă bilă neagră, pe de altă parte me

• ai perfecta dreptate . ramai pe pagina in lb. rusa si cu google translate afli tot ce trebuie pentru inscriere . dai click la " Регистрация " , si pe urma afli corespondenta : Фамилия* Имя* От

• Pentru cei care doresc sa vada mai repede ( saptamanal ) rezultatul participarii la concursuri :   High Street Networking. Contest   forex[/acronym]-real-trading-challenge.aspx]http://www.etoro.com

Imagini postate

Postat
  • Autor

poate reusim totusi sa facem concursul exclusiv pentru membrii vamist :((:)=)):((

Se poate alege oricare din concursuri , de la care sa se selecteze lista membrilor vamist , si ... gata !

O mica problema ar fi la acei brokeri care afiseaza un top restrans al participantilor , dar , chiar si in acest caz , este de asteptat ca primii din lista vamist sa se afle si in topul acelui broker .

Exclusiv pentru membrii vamist , inseamna si vreun avantaj anume ? Pentru cine , cum s-ar concretiza ?

Postat
  • Autor

nu daca prezinta vreun avantaj...

totusi daca e intre noi e frumos ca putem discuta despre cum tranzactionam, interactionam, mai glumim mai radem, ne mai dam cu parerea, mai invatam

sa inteleg ca exact aceste locruri nu se fac in orice moment , chiar aici pe vamist ?
Postat

M-am inscris la concursul forexbaltic ... sper sa scot un loc bun sa mai prind si eu curaj ... poate asa intru si pe real :(( [ real, fara egal :) ]

Postat
  • Autor

M-am inscris la concursul forexbaltic ... sper sa scot un loc bun sa mai prind si eu curaj ... poate asa intru si pe real :(( [ real, fara egal :) ]

la fxclub aproape sigur prinzi un cont real de 20$ , lucrand pe risc minim .

Bafta !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.