Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 412
  • Citiri 124,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Bun, acuma de primit i-ati primit, cum ii scoateti? Si cam pe când?   Am cercetat un pic brokerul, inmatriculati in Cipru, bilă neagră, regularizati de CySEC, o altă bilă neagră, pe de altă parte me

• ai perfecta dreptate . ramai pe pagina in lb. rusa si cu google translate afli tot ce trebuie pentru inscriere . dai click la " Регистрация " , si pe urma afli corespondenta : Фамилия* Имя* От

• Pentru cei care doresc sa vada mai repede ( saptamanal ) rezultatul participarii la concursuri :   High Street Networking. Contest   forex[/acronym]-real-trading-challenge.aspx]http://www.etoro.com

Imagini postate

Postat

nu cred ca toti visam sa facem avere. e cam exagerat...

unii muncesc 8 ore pe zi in fata calculatorului pentru 300 de dolari pe luna. e ok sa castigi suma asta dintr-un concurs ce tine 5 zile mai ales daca iti place foarte mult ce faci

Editat de sian

Postat

[offtopic][/offtopic]

si-au cam schimbat politica. inainte contul demo era valabil pe perioada nelimitata. mie mi l-au dezactivat dupa cateva zile de trading, i-am contactat mi-au spus ca mi-l mai prelungesc inca 3 zile... zis si facut am continuat sa fac trading si apoi am primit mailul asta post-2415-057162200 1280242216_thumb.png

mi-am deschis cont si apoi nu am auzit nimic de la ei. am incercat pe live chat de 3 ori si nici un raspuns, apoi mi-am schimbat numele din cel real in Fernando Lopez cu o alta adresa de mail la chatul online si in 3 secunde am primit raspuns :biggrin:

in urma discutiei cu reprezentatul companiei mi s-a dat de inteles ca noul cont deschis va fi activ doar dupa ce depun 200$ suma minima acceptata, dupa care voi primi cei 50$

Buna ,

In primul rand felicitari pentru premiu .

In al doilea rand , imi pare rau ca nu ai avut norocul sa nimeresti la finotec pe mana unei romance ( gabriela popescu ) .

Intradevar politica de acordare a premiilor s-a schimbat , te obliga sa deschizi un cont real , iar premiul il poti folosi drept marja ( nu ai dreptul de retragere ) . In rest sunt OK , pana la proba contrara .

Postat
  • Autor

Baieti, incepe etapa a 2-a din Marea Cursa InstaForex.

Sursa> http://www.instaforex.ro/3_Concursuri.html. <:-P ne intalnim acolo CJ77LAW

In premiera mondiala , Instaforex a anuntat deja rezultatele finale ale concursului :

1. CJ77LAW

2. -

3. -

4. restu' lumii .

:biggrin:

Sper ca nu l-ati omis pe acesta :

http://www.forinvests.net/Competition.htm

Postat

Salutare tuturor!

Dorim sa va aducem la cunostinta noul concurs pe care il organizam in luna August. Premiile au ramas aceleasi ( 2 excursii in Albena pentru 2 persoane si 3 premii de 100 de EUR). Pentru inregistrare trebuie sa completati urmatorul formular: Inregistrare concurs

Concedii placute tuturor si spor la pips!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.