Sari la conținut

Lista concursuri forex

arcond

Postări Recomandate

nu cred ca toti visam sa facem avere. e cam exagerat...

unii muncesc 8 ore pe zi in fata calculatorului pentru 300 de dolari pe luna. e ok sa castigi suma asta dintr-un concurs ce tine 5 zile mai ales daca iti place foarte mult ce faci

Editat de sian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[offtopic][/offtopic]

si-au cam schimbat politica. inainte contul demo era valabil pe perioada nelimitata. mie mi l-au dezactivat dupa cateva zile de trading, i-am contactat mi-au spus ca mi-l mai prelungesc inca 3 zile... zis si facut am continuat sa fac trading si apoi am primit mailul asta post-2415-057162200 1280242216_thumb.png

mi-am deschis cont si apoi nu am auzit nimic de la ei. am incercat pe live chat de 3 ori si nici un raspuns, apoi mi-am schimbat numele din cel real in Fernando Lopez cu o alta adresa de mail la chatul online si in 3 secunde am primit raspuns :biggrin:

in urma discutiei cu reprezentatul companiei mi s-a dat de inteles ca noul cont deschis va fi activ doar dupa ce depun 200$ suma minima acceptata, dupa care voi primi cei 50$

Buna ,

In primul rand felicitari pentru premiu .

In al doilea rand , imi pare rau ca nu ai avut norocul sa nimeresti la finotec pe mana unei romance ( gabriela popescu ) .

Intradevar politica de acordare a premiilor s-a schimbat , te obliga sa deschizi un cont real , iar premiul il poti folosi drept marja ( nu ai dreptul de retragere ) . In rest sunt OK , pana la proba contrara .

Link spre comentariu

Baieti, incepe etapa a 2-a din Marea Cursa InstaForex.

Sursa> http://www.instaforex.ro/3_Concursuri.html. <:-P ne intalnim acolo CJ77LAW

In premiera mondiala , Instaforex a anuntat deja rezultatele finale ale concursului :

1. CJ77LAW

2. -

3. -

4. restu' lumii .

:biggrin:

Sper ca nu l-ati omis pe acesta :

http://www.forinvests.net/Competition.htm

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Dorim sa va aducem la cunostinta noul concurs pe care il organizam in luna August. Premiile au ramas aceleasi ( 2 excursii in Albena pentru 2 persoane si 3 premii de 100 de EUR). Pentru inregistrare trebuie sa completati urmatorul formular: Inregistrare concurs

Concedii placute tuturor si spor la pips!

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.