Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 412
  • Citiri 123,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Sper sa fie binevenita aceasta prezentare a concursurilor demo din luna urmatoare , astfel incat cei care doresc sa participe sa-si stabileasca strategia de lucru potrivita . As fi foarte bucuros dac

• Bun, acuma de primit i-ati primit, cum ii scoateti? Si cam pe când?   Am cercetat un pic brokerul, inmatriculati in Cipru, bilă neagră, regularizati de CySEC, o altă bilă neagră, pe de altă parte me

• ai perfecta dreptate . ramai pe pagina in lb. rusa si cu google translate afli tot ce trebuie pentru inscriere . dai click la " Регистрация " , si pe urma afli corespondenta : Фамилия* Имя* От

Imagini postate

Postat

M-am inscris si eu. De doua ori, pentru ca un cont mi l-a anulat ca am inceput cu tranzactii inainte de start. Dar m-a lasat. Am facut insa o greseala. Am deschis o tranzactie pe Gold din greseala. Ce zici @arcond, ma descalifica? Sau sa ma chinui in continuare? Tu esti Petrica?

Postat
  • Autor

M-am inscris si eu. De doua ori, pentru ca un cont mi l-a anulat ca am inceput cu tranzactii inainte de start. Dar m-a lasat. Am facut insa o greseala. Am deschis o tranzactie pe Gold din greseala. Ce zici @arcond, ma descalifica? Sau sa ma chinui in continuare? Tu esti Petrica?

Mai poti vedea si comentariile de aici :

Forex[/acronym]-Trading-Forum/afv/topic/aff/16/aft/1783/afpg/20.aspx]http://www.forexrazor.com/Forex-Trading-Forum/afv/topic/aff/16/aft/1783/afpg/20.aspx

Trebuie urmarite cu predilectie perechile GBP/JPN si GBP/USD .

Nu are asa mare importanta daca te descalifica , decat daca esti pe unul din primele locuri . Asa ca , mai bine lucreaza ca si cum ai dori sa castigi , si valorifica experienta saptamana viitoare .

Da.

Postat
  • Autor

@arcond inchide tranzactia pe gold la FxCompany ca nu se socoteste oricum numai daca e pe minus!!

am dezinstalat platforma lor , asa ca nu mai am cum .

mai degraba cred ca mi-ar trebui o scurta pauza , poate tocmai de aceea vin sarbatorile .

Postat
  • Autor

Intrucat ultimul concurs al acestui an , cel de la IBCapital , nu s-a mai desfasurat , din motive evidente de consum excesiv de vodca si alte lichide mai mult sau mai putin ametitoare , tin sa va atentionez pe aceasta cale ca as dori sa transmit tuturor , fiind un moment special de mare tristete , cand anul 2009 tocmai sta sa ne paraseasca , fara ca 'mnealui sa aiba si sa esprime umile si dureroase regrete , cele mai calde si sincere urari ( specifice de altfel acestui trist dar binevenit eveniment ) de " La multi ani ! " , " Multa sanatate !" , " Fericire deplina ! " , " Implinirea tuturor dorintelor ! " si " Succes deplin in inalta misiune revolutionara si patriotica de cucerire a unor noi culmi de performanta pe campurile de batalie ale concursurilor forex de pe toate meridiane globului pamantesc , si nu numai ( poate or fi si prin alte galaxii ) ! ".

Si ca sa nu fie nici un dubiu , altfel zis ... sa fie foarte clar pentru toata lumea , repet :

" La multi ani ! "

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.