Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 412
  • Citiri 123,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Sper sa fie binevenita aceasta prezentare a concursurilor demo din luna urmatoare , astfel incat cei care doresc sa participe sa-si stabileasca strategia de lucru potrivita . As fi foarte bucuros dac

• Bun, acuma de primit i-ati primit, cum ii scoateti? Si cam pe când?   Am cercetat un pic brokerul, inmatriculati in Cipru, bilă neagră, regularizati de CySEC, o altă bilă neagră, pe de altă parte me

• ai perfecta dreptate . ramai pe pagina in lb. rusa si cu google translate afli tot ce trebuie pentru inscriere . dai click la " Регистрация " , si pe urma afli corespondenta : Фамилия* Имя* От

Imagini postate

Postat
  • Autor

Acum , ca a trecut euforia sarbatorilor de iarna , puteti incepe serios lucrul pe forex :

11 - 29.01 :

forex[/acronym]-contest]Конкурсы форекс

/ Forex 0,1$ 0,01 RINKOST

17-22.01 :

Forex Trading Contest | Forex Demo Contest

Cu potential de castig de la min. 20 la 11000$ !!!

Fie ca drapelul Romaniei sa fluture pe cat mai multe pozitii castigatoare !

Postat

Arcond,tu esti inscris la Heavy metal concurs care incepe pe 11.01.10,cel de pe Forex incepe abia pe data de 18.01.10,oare se poate sa fi inscris pe amandoua ca ma bag si eu????

Postat
  • Autor

Arcond,tu esti inscris la Heavy metal concurs care incepe pe 11.01.10,cel de pe Forex incepe abia pe data de 18.01.10,oare se poate sa fi inscris pe amandoua ca ma bag si eu????

Este posibil sa nu se poata desfasura oricare din aceste versiuni , din motivele prezentate pe site - numar minim de participanti .

Trebuie urmarit si decis functie de situatia concreta . Oricum , raman celelalte 3 concursuri , mai importante , anuntate mai sus , care incep in perioada imediat urmatoare si , alaturi de cele care sunt deja in desfasurare de la inceputul lunii ( poate mai apar si altele ) avem timpul ocupat 100% .

Nu avem de ce sa ne plangem - timp , pasiune si dedicatie sa fie pentru activitate , ca totul se rezolva .

Postat

M-am inscris si eu cu un EA. Tu ce stii @arcond, daca esti inscris cu un EA poti sa participi si cu un cont de man ca nu sunt prea expliciti? Eu asa am inteles, dar atunci trebuie sa te inscrii separat si la categoria man?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.