Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Moderators

Am terminat noua versiune a expertului, FxTunel5

Metodele dupa care aceasta noua versiune face trade sunt urmatoarele:

extern int OpenOrdersBasedOn=0;

-deschiderea simpla la pretul curent in directia prestabilita

extern int OpenOrdersBasedOn=1;

-deschiderea la o anumita ora in viitor in directia ultimei candele sau in directia prestabilita de catre user in cazul unei candele in care OPEN=CLOSE

extern int OpenOrdersBasedOn=2;

-deschiderea la pretul curent in directia macd-ului

extern int OpenOrdersBasedOn=3;

-deschidere in functie de indicatorul "support and resistance" Intrarile se fac buy daca indicatorul indica suport si sell daca indicatorul indica rezistenta. Pentru a putea folosi aceasta varianta eficient va trebui sa nu setati nici o directie intitiala (direction=0;).

Variabilele externe sunt urmatoarele:

extern int OpenOrdersBasedOn=0; //explicata mai sus

extern int pips=24; //latimea canalului initial

extern double lots=0.1; //numar de loturi initial

extern double multiplier=3; 
//factor de exponentiere - aveti de ales intre 3 sau 2. Explicatiile le gasiti intr-unul din posturile de mai sus

extern int StartHour=0703;
//StartHour = 703; (in exemplul acesta 703 este egal cu ora 7 si 3 minute)
//-prima cifra reprezinta ora, iar urmatoarele doua reprezinta minutele.(exemple: 1234 = 12:34, 1947 = 19:47, 618 = 6:18)

extern int direction=0; // directia initiala

extern bool AutoReset=true; 
//setati true daca doriti ca expertul sa faca intrari noi dupa conditiile initiale odata ce toate tranzactiile curente s-au incheiat

Datorita acestei noi variabile AutoReset acum puteti face back-testing expertului. L-am testat foarte sumar, dar din cate se pare rezultatele nu sunt deloc surpinzatoare: La un cont prea mic, nu sunt destui bani pentru a acoperi toate pozitiile necesare, iar la un cont destul de mare, profitul nu merita efortul.

FxTunel5.mq4

Editat de Criodi

• Răspunsuri 30
  • Citiri 9,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Am atasat acestui post expertul facut de mine. El nu face decat sa managerieze viitoarele ordine pending ce vor trebui deschise dupa ce userul deschide manual primul ordin. Datele ordinului initial tr

• Am mai lucrat ceva la expert si am introdus variabila OpenOrdersBasedOn, insa deocamdata nu este valabila decat intrarea live. Adica OpenOrdersBasedOn=0 rezulta intrare in piata la pretul curent in di

• Scuze pentru greseala mea!!! Nu vorbim de strategii diferite. Initial cand m-am gandit la securizarea profitului am vrut ca pozitiile sa se inchida inainte de TP si SL, cand profitul in $ sa fie p

Imagini postate

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.