Sari la conținut

Indicator PinBar


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • Moderators

Am sa revizuiesc atent acest indicator si am sa ii dau de cap zilele acestea. Tinand cont ca aceste patternuri oricum se formeaza in timp indelungat ele fiind mult mai puternice pe TF-uri mari probabil ca oricum cel mai bun indicator va ramane intotdeauna ochiul uman, insa cred in continuare ca un astfel de indicator ramane totusi folositor incepatorilor ajutandu-i sa identifice mai usor posibilele patternuri, iar pe langa asta as putea sa dezvolt acest indicator catre alte patternuri si as putea sa il folosesc mai departe ca baza pentru un EA. Ramane de vazut insa cum va evolua acest indicator pe viitor. Primul obiectiv pe lista este deocamdata perfectionarea acestuia in recunoasterea pin barurilor.

 

De joi imi iau o mini vacanta si pana miercuri nu mai merg la scoala asa ca o sa am in sfarsit timp sa studiez problemele mai pe indelete. Deja incep sa ma afund in programare si coduri de indicatori, insa nu am timp sa imi urmaresc si strategiile de trading si sa dezvolt si programele in acelasi timp(naveta mng-cta - trezit foarte devreme/culcat foarte devreme + scoala + urmarirea graficului(printre picaturi) + alte lucruri normale = foarte putin timp ramas pt programare si chiar pt trading in general. De aici a plecat si nevoia de a programa experti care sa imi urmareasca strategiile personale. Insa nu am facut inca destul forward testing pt a le da voie robotilor sa se joace cu banii mei).

Am pana acum 2 experti care lucreaza dupa strategiile mele si inca vreo 4 indicatori facuti de mine: Indicatorul de divergente RSI postat pe forum, acesta si inca vreo 2 care calculeaza niste medii linear weighted. Unul ale marimii barelor pe o anumita perioada iar al doilea calculeaza Slope al liniei care uneste pretul curent cu alte valori din trecut. Ultimele 2 sunt recent proiectate si sunt facute de mine urmand niste formule simple matematice in incercarea de a observa diverse patternuri posibile. Am sa le postez si pe acelea aici pe forum, poate gasiti voi alte patternuri interesante, diferite de cele observate de mine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Inteleg punctul tau de vedere si iti dau dreptate. Acel percentage ar trebui sa fie mai mare pe tf-urile mai mari si mai mic pe tf-urile mai mici. Am sa updatez codul in aceasta privinta, insa dupa parerea mea nu cred ca ai nevoie de un indicator care sa iti arate pinbarurile pe tf-uri mai mari de H4. Acestea sunt mult mai putine pe tf-uri mari si mult mai usor de identificat si filtrat mai departe. De altfel eu nu testez acest indicator decat pe tf H4 unde pinbarurile apar mult mai des si unde un indicator ar putea ajuta mai mult la identificarea si filtrarea lor. Si un EA ar avea ceva mai mult de lucru pe un tf mai mic(H4,D1) si ar putea lua astfel locul unui om care poate ca nu ar face fata sau care nu ar avea timp sa identifice aceste patternuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.