Poate cineva sa-mi spuna care sunt brokerii cu cel mai mic spread? Se iau in calcul doar brokerii ok din toate punctele de vedere. Intreb asta pentru ca am facut cont deom la x-tb si apari iar dupa am observat ca e o diferenta considerabila intre spreadurile oferite de cei doi; de aici m-am gandit ca e posibil sa fie altii cu spreaduri mai bune.
Oanda este ok daca te simti confortabil cu platforma lor, care are o cu totul alta logica, eu daca nu sunt obisnuit cu ea i-as spune ca e aiurea, dar nu te lua dupa mine, vorbeste cu unu care tranzact
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut,
Poate cineva sa-mi spuna care sunt brokerii cu cel mai mic spread? Se iau in calcul doar brokerii ok din toate punctele de vedere. Intreb asta pentru ca am facut cont deom la x-tb si apari iar dupa am observat ca e o diferenta considerabila intre spreadurile oferite de cei doi; de aici m-am gandit ca e posibil sa fie altii cu spreaduri mai bune.