Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Daca eu nu sunt acolo, nu inseamna ca nu se pot organiza intalniri intre membrii de pe vamist. Sa stiti ca va dau voie :)

E cineva mai curajos si vrea sa se ocupe? Cand am fost in PP59 (e un restaurant pe Pache Protopopescu) mi s-a parut ok (si cei care au fost prezenti au spus acelasi lucru). Asta este locatia in cazul in care aveti nevoie de un punct de plecare: PP59 Se poate rezerva un intreg separeu. Nu mai stiu cate persoane au intrat, dar au fost peste 10. Deci, cine-i cu initiativa? :)

• Răspunsuri 3
  • Citiri 4,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

O intalnire in Ardeal nu organizeaza nimeni? sunt sigur ca ar fi doritori. As veni la Bucuresti, doar ca... nu e asa la indemana. Putin cam departe.

Bafta.

Editat de dirzuandreiovidiu

• 6 luni mai târziu...
Postat

O intalnire in Ardeal nu organizeaza nimeni? sunt sigur ca ar fi doritori. As veni la Bucuresti, doar ca... nu e asa la indemana. Putin cam departe.

Bafta.

Si eu as veni in Ardeal. Oriunde, la Brasov, Oradea, Arad, mi-e indiferent.

Iar daca sunt doritori de o intalnire la Sinaia dati un semn si ma ocup. :biggrin:

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.