Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

Iata cum puteti utiliza Median Line ca target in ordine exact ceea ce spune Mikula : tras de pe cei mai recenti pivoti , pretul va atinge linia mediana in 80% din cazuri, va face cateva mini swinguri de-a lungu-i dupa care va pleca mai departe up /down :))

Editat de apolo

• Răspunsuri 78
  • Citiri 29,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Această analiză este zero barat. Pierdeţi bani.

• Analiza Integrata Pitchfork, si cum se tranzactioneaza undele Wolfe by Mircea Dologa Undele Wolfe sunt reprezentate pe grafic cu linii groase albe. Am intrat pe acest trade datorita confluentei cu fib

• Salut sec ! O sa-ti raspund eu la intrebare. Nu cred ca a fost cineva la cursurile d-lui Dologa de aici de pe forum. Cei drept este si foarte scump zic eu ( de exe. un seminar de 7 zile fata in fata c

Imagini postate

Postat

Ce-mi plac graficele "de dupa" evenimente !

Daca nu e linia asta, va fi urmatoarea. Si daca nu va fi urmatoarea, va fi ... Next. Asta ca sa stim cand inchidem tranzactia. :))

Pe real, nu e poezie deloc.

Editat de dannad

Postat

Sigur ca trebuie sa avem Repere. Insa modul cum se fixeaza cele 3 puncte mi se pare extrem de subiectiv.

Parerea mea, desigur. Conform subiectivismului propriu :))

Editat de dannad

Postat
  • Autor

Most recent pivots points :)) . Acum depinde , cum ii iei, vrei o miscare mai mare ? Atunci alege punctele pe varfuri mai semete .Dar atentie ca , cu cat varfurile sunt mai mari cu atat ai nevoie de mai multa confirmare a acelor puncte.

In opinia mea, acelasi lucru ca la Trend Lines Magnitude-DeMark.

Editat de apolo

Postat

Sigur ca trebuie sa avem Repere. Insa modul cum se fixeaza cele 3 puncte mi se pare extrem de subiectiv.

Parerea mea, desigur. Conform subiectivismului propriu :))

constructia unui pitchfork simplu este relativ simpla ,avem nevoie de 3 pivoti si etapele de constructie sunt :high-low-high sau low-high-low,In afara de pitchforkul clasic descris mai sus mai exista pitchforkul schiff,T,hibrid,inversat a caror constructie este diferita dea cea clasic...oricum ,parere mea este ca merita studiat pitchforkul care aduce rezultate bune in cont

post-4911-091129900 1284903205_thumb.jpg

• 1 lună mai târziu...
Postat
  • Autor

frumoasa reactie a pretului la ML

Da, in fapt pe asta se bazeaza , urcarea pretului catre Median Line. si iesirea din channel .

Hai sa aruncam o privire pe urmatorul desen :

http://www.picz.ro/thumbnails/c3828788e4f92312bf37605b696f5c5c.gif

La cel verde pretul s-a dus sus , a atins, eh , a format un punct de pivotare de unde pretul s-a intors inapoi in jos, dand posibilitatea crearii celui albastru . Cat va cadea pretul in cel albastru ? Ne putem ghida cu canalul format de cel verde. Daca pretul sparge Lower Line-ul celui verde avem multe sanse , putem lua ca un fel de confirmare in opinia mea, ca pretul sa atinga middle line-ul celui albastru. Dar cum pretul nu a depasit lower line-ul celui verde, evident nici sanse ca pretul sa atinga middle line-ul celui albastru nu s-au creat.

Iata o imagine frumoasa. Trageti concluziile :))

http://www.picz.ro/thumbnails/b4b7febb29488dea831f9a3ddc57c341.gif

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.