- Răspunsuri 14
- Citiri 7,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
tradelover 4 postări
-
Stefan 3 postări
-
Cityzen 3 postări
-
msjohntm 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Offtopic Pai se poate dom'le sa pierzi banii in felu' asta ? Hai sa-ti spun eu cum trebuie procedat . Scoti banii respectivi , sau cati mai ai , si-i imparti in doua - jumatate tu si jumat
-
hehe, hai ca m-ai distrat... Pana la urma s-a rezolvat mult mai bine decat ma asteptam. Dukas e the broker... Am vazut pe statementul de la sfarsitul lunii ca mi-au dat banii pana la target, chiar
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Asta pentru cei ce injura brokerii mititei, acu hai sa facem cu totii un cor mare si sa ii injuram si pe aia mari, tu-le muma lor in spate! Am sters ce nu era interesant ca sa nu va incurcati cand cititi
, am lasat doar chestia care face subiectul postului
Bidul este inca deschis, nu pot sa il inchid pt ca imi spune "cotatie in afara pietei" (targetul este sub curs, bidul e buy). Am incercat toate posibilitatile, sa mut stopul targetul, sa le sterg, nika. Pozitia este intr-o gaura neagra de noaptea trecuta cand a depasit targetul fara sa il anclanseze, nici macar stopul nu s-a mai mutat de atunci, si logul e plin de "cotatie in afara pietei" la fiecare tick. Am oprit expertul care muta stopul pt ca imi umplea hardiskul cu logu. Am incercat trail stop ala default in MT. Nika. Suportul tehnic nu zice nici el nika deocamdata. Astia invart miliarde, nu se sinchisesc ei de maruntisul meu.
Acuma, daca cursu da inapoi si mi-l inchide la target, tot ar fi bine, iau jumate din banii aia, nu ma asteptam decat la jumate, odata ce am pus targetul asa. Conform planului
. Pe de alta parte, ar fi meserias sa imi dea toti banii care ii arata acolo, desi de ce ma tem eu cel mai tare e ca targetul a fost si va fi ignorat cu totul, cursul o sa dea inapoi, o sa dea in stop, care nu o sa mai fie ignorat, desigur
, si o voi lua in barba de vreo 1000 de parai. Nu am avut scandal cu ei pana acum, sper sa fie rezonabili si daca nu imi da toti banii
vrabia mihai viteazu', macar sa mi-l inchida la target. Ca nu a fost doar o "atingere", nu e vorba de 2 pipsi, trei, sapte, sa zici că "ba a trecut - ba n-a trecut" de target. A batut linia aia toata noaptea, iar azi dimineata a zbughit-o sus de tot... si oricum, MT4 face graficul pe cursul de sell/bid, iar eu eram buy (inchid pe curs de bid)... grrrr