Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Dom/le, teoria mea e ca un castig sigur se face mergand la munca normal, pe forex trebuie sa fac bani rapizi... cu toate astea, daca tot mi se repeta, o sa ma conformez si o sa imi adancesc nasul in money management.

PS

Cel putin acum lucrez pe 1H, la inceput nu ma dezlipeam de 1M <:-P ........ <:-P

Poti sa dai si zoom out daca nu vrei sa arunci priviri furise si pe 4h ori daily.

Progresezi ceea ce e excelent.

Succes.

Postat

Poti sa folosesti indicatorul atasat, ca sa nu mai comuti intre timeframe-uri.

La "TimeFrame" introduci -1 ca sa iti afiseze graficul pentru timeframe-ul imediat mai mare (daca esti pe H1 iti afiseaza graficul H4) sau: 5 (M5), 15 (M15), 30 (M30), 60 (H1) etc. (practic, introduci numarul de minute).

La pipoffset introduci 0 daca vrei ca graficul respectiv sa se suprapuna peste cel curent. Daca vrei sa se afiseze undeva mai jos, spre exemplu, poti pune -50 sau -60. E vorba de o deviatie in pipsi a graficului.

La UniqueID umbli doar daca adaugi mai multe instante ale acestui indicator pe acelasi chart. Fiecare instanta trebuie sa aiba un numar unic acolo.

Si uite si cateva screenshoturi.

Sper sa-ti fie de folos. Daca ai intrebari, ascult. Bafta!

BumaSoft Higher Candles.ex4

post-2648-126988604211_thumb.gif

post-2648-126988629576_thumb.gif

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Am mutat posturile legate de swap si carry trade in topicul despre acest subiect Aici

Daca aveti obiectii sau alte propuneri nu ezitati sa ma contactati prin Mesaj Privat. Va stau la dispozitie.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.