- Răspunsuri 76
- Citiri 501,1k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
Introducere in modul de gandire al lui Gann Nume complet: William Delbert Gann Data nasterii: 6 iunie 1878 Locul nasterii: Lufkin, Texas Data mortii: 14 iunie 1955 Tatal lui avea o ferma in c
-
Metoda mecanica a lui Gann 1. Cerinte pentru succesul in speculatie sau investitii In urmatoarele postari voi descrie metoda mecanica pe care o preda Gann in cursurile lui. Aceasta a fost o metoda
-
Metoda mecanica a lui Gann 2. Chestiuni generale Trenduri majore si minore "Intotdeauna vei face cei mai multi bani urmarind trendul principal al pietei, desi a spune ca niciodata nu trebuie sa
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Revista "Ticker and Investment Digest", vol. V, nr. 2 din decembrie 1909 relateaza faptul ca W.D. Gann a facut 286 de tranzactii in 25 de zile, in prezenta reporterului William Gilley, dintre care 264 au fost profitabile. Rata de succes a fost de 92%, iar Gann si-a inzecit contul, tranzactionand un singur instrument: U.S. Steel. Facand un calcul simplu, ajungem la concluzia ca Gann a facut, in medie, 11 tranzactii pe zi. 80% dintre tranzactii aveau intrari in prima sau ultima optime a unui swing. Aceasta performanta nu a mai fost depasita pana in prezent
Portretul sau se afla la intrarea in NYSE (New York Stock Exchange). De la moartea lui, numerosi traderi au incercat sa-i gaseasca "secretul".
Tinand cont ca s-au scris destul de putine despre Gann pe VAMIST (exceptand indicatorii SQ9 postati de Scrat parca), m-am hotarat sa deschid eu acest thread, spre beneficiul meu in primul rand (pentru ca inveti mai bine cand esti organizat si cand scri) si al celorlalti in al doilea rand ( uneori sunt prea sincer
). Threadul va fi Gann only, dar probabil ca nu va fi ceva "conventional", ci se va merge pe partea "esoterica" a scrierilor lui si pe diverse interpretari personale.
Toate exemplele de chart-uri vor fi explicate la timpul potrivit si, deocamdata, nu sunt pregatit sa impart indicatorii pe care i-am programat pentru asa ceva. Majoritatea discutiilor se vor axa pe diverse texte scrise de Gann si pe interpretarea lor. Am atasat doar cateva charturi pentru a arata ce se poate face.
Primele 3 charturi contin indicatori care NU redeseneaza si pot fi desenati in viitor, pe timp nedefinit. Altfel spus, puteam cunoaste acele linii si cu 5 ani inainte ca pretul sa ajunga la ele.
Al 4-lea chart foloseste indicatorul Square of Nine (il gasiti pe forum daca dati un search), alaturi de un alt indicator creat de mine, pe baza invataturilor lui Gann (liniile rosii). Avand un high sau low stabilit, acele linii se pot extinde oricat de mult in viitor.
Restul charturilor folosesc un alt indicator pe care l-am creat, pe baza unei alte formule, pe diferite timeframe-uri (de la m1 la daily, chiar weekly).
Editat de bumasoft