- Răspunsuri 9
- Citiri 3,5k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
tradelover 3 postări
-
young_trader 2 postări
-
portishead 2 postări
-
Stefan 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Am gasit un link care se potriveste foarte bine acestui topic. Parca s-a mai postat pe vamist, pt ca imi aduc aminte ca l-am mai citit mai demult. Nu l-am regasit intamplator, ci l-am cautat speci
-
Da Stefane, fa ceva - incepe prin a scoate comunistii de pe forum! Nu am putut sa ma abtin sa nu raspund la o asa dovada de auto-suficienta si lipsa de modestie ce vad ca devine o constanta din partea
-
@ young trader Iti inteleg frustrarea, dar sa stii ca kerosen are dreptate. Poate s-a exprimat cam dur. Eu sunt ferm convins ca el nu doreste intr-adevar sa le interzica forumistilor noi sa posteze,
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
in aetntia celor noi si viitori noi membri... sincer, v0-as da INTERZIS sa postati oriunde aici mai putin in "dicutii generale" pentru ca nu aveti bunul simtz sa cititi macar acest capitol "primii pasi " de la cap la coada. cei care ar pleca din prima cand ar observa ca nu pot posta, e clar ca sunt niste stele trecatoare. celor care ar citi intai tot ce este scris aici, este clar ca ar dori sa invete.
in rest, sanatate la toti
intai cititi (cu bune si rele) dupa care formultati-va intrebarile altfel nu o sa evoluati deloc daca asteptati mura-n gura aceleasi intrebari aceleasi raspunsuri scrise un 'nshpe mii de posturi.
numa' bine si bine ai venit portishead
Stefaneeeeeeeeeeeeee fa ceva
Editat de kerosen