Sari la conținut

Featured Replies

• 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 11
  • Citiri 9,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• "Traderii actuali se impart in cateva categorii, fiecare dintre ei fiind un alt fel de animal, diferit de ceilalti:   Offtopic Rog colegii forumisti sa ma ierte pentru ca imi folosesc prerogative

• eu sunt dintr-o categorie speciala, eu fac parte din categoria trader de cismigiu, toata ziulica fac analize tehnice si trade pe demo si pipeti. si contul meu e tot timpul pe negativ

• Am inceput zilele astea sa urmaresc din nou piata forex si sa dau drumul usor usor la trading din nou, dupa vreo 6-7 luni de pauza. Cum simteam ca mi-am cam iesit din ritm am zis sa mai recapitulez, m

Postat

Na, am iesit administrative trader. Ce o mai fi si aia.

Vorba cuiva..... imi suna mai mult a test de revista si e o metoda de a populariza un site. Nu poti cunoaste un om, un caracter, cunostintele lui de specialitate, temperamentul in 35 de intrebari. Mergeti la un psiholog, rugati-l sa incropeasca 35 de intrebari si apoi sa spuna totul despre viata dumneavoastra de cuplu si care sunt sansele dumneavoastra de a avea un mariaj reusit pentru urmatorii 50 de ani. Si va va spune ca nu poate, cu siguranta.

Una peste alta e un moment interesant in viata noastra de traderi :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.