Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 142
  • Citiri 47,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Hai ca ma bag si eu in seama, asa, de dragul de a scrie... Imi place la nebunie sa postez pe vamist doar ca sa ma aflu in treaba si as fi vrut sa fac asta inca de la primul post de pe acest topic. Au

• well, cand vei reusi sa faci iBars() ăla sa iți intoarcă altceva decât numărul TOTAL de bare din chart (alea 5000 sau 25 de mi pe care le-ai setat in tools/options/chart, ori mai putine daca esti pe T

• ovidiubenone
    ovidiubenone

Ok ai pus aici cateva baze foarte bune si foarte solide.Am incercat putin sa testez suport rezistenta si am ceva probleme in range(am verificat gbpjpy 5m si in range o cam iau)am incercat si o sa ince

Imagini postate

Postat
  • Management
Offtopic
Postat

pune si tu indicatorul modificat de tine aici sa vedem si noi cum sta treaba

Postat

@magicianul. cum mai iti merge?

zlab...

am dat busilea in 2 operatiuni consecutive , ... si de unde ... "urcasem firma pana la cer" ... de-acolo.... se.... "pravale baba"

am avut 2 ezitari care m-au costat tot contul ala ; ideea e ca ... nu am avut incredere in indicator, am mai adaugat alte 3-4 si a iesit o bolmojeala ... de mai mare dragul.

Editat de Magicianul

Postat

@magicianul. sfatul meu este sa iti dai seama de ce anume ai facut bine in sutele alea de tranzactii si sa nu te mai arunci nici macar pe demo pana cand nu ai backtestul facut. un backtest de cateva sute de tranzactii cu reguli clare te poate scapa de foarte multe probleme pe viitor. chestia este sa gasesti un sistem profitabil.

Postat

am modificat un indicator nou;

sunt bucuros (ca e modificat de mine,si ca am reusit ) si plin de sperante ...

saptamana viitoare am ce urmari !

mai deschid un cont pe undeva ...

(care ma mai primeste , ca i-am innebunit pe astia saracii

... 2-3 conturi pe luna...)

indicatorul arata cam asa :

post-4255-0-77747100-1329052994_thumb.png

Postat

esti sigur ca nu face repaint?

(eu sper ca nu ; de asta m-am si muncit vreo 2 zile;)

aseara am terminat de modificat la dansu' ....

nu stiu cum si daca merge !

ramane insa deschisa aceeasi problema : daca nu esti tot timpul online in piata atunci risti sa pierzi si chiar nici sa nu iti dai seama daca un sistem functioneaza sau nu ;

Editat de Magicianul

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.