Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Pentru 5 pipsi pe ora ba chiar mai bine, eu recomand metoda demult-plecatului de pe forum (nu dintre noi Posted Image) lui mfx . O puteti gasi aici

Pentru pasionatii de citit strategii poate fi ceva interesnat, si ptr ei netul e plin de strategii neconfirmate.

Sunt 2 variante:

A. scrii un expert si verifici strategia si arati rezultaele testelor.

B. arati rezultatele lucrului pe real a strategiei cu cel putin vreo 500 de tranzactii.

Altfel astea sunt doar niste aporii.

• Răspunsuri 142
  • Citiri 47k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Hai ca ma bag si eu in seama, asa, de dragul de a scrie... Imi place la nebunie sa postez pe vamist doar ca sa ma aflu in treaba si as fi vrut sa fac asta inca de la primul post de pe acest topic. Au

• ovidiubenone
    ovidiubenone

Idea este daca putem gasi un indicator sau o regula de preferat un indicator care sa dea 5 pipi pe ora, adica cand apare semnalul iei 5 profit si iesi asteptand urmatoarea ora sa faci acelasi lucru. C

• well, cand vei reusi sa faci iBars() ăla sa iți intoarcă altceva decât numărul TOTAL de bare din chart (alea 5000 sau 25 de mi pe care le-ai setat in tools/options/chart, ori mai putine daca esti pe T

Imagini postate

Postat

De acord, la fel nu exista indicatori prosti, indicatorii arata ce e scris in ei sa arate.

Dar, o strategie mai trebuie sa fie si profitabila, si verificata, daca suntem aici doar sa vorbim ce am visat atunci e ok.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.