Sari la conținut

Sunteti interesati de analize video saptamanale din perspectiva Ichimoku Kinko Hyo 86 membri au votat

1. 1. Sunteti interesati de analize video saptamanale din perspectiva Ichimoku Kinko Hyo?

• da
      79
    • nu
      7

Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Featured Replies

Postat
  • Autor

Sunt entuziasmat sa va anunt ca topicul analizelor indicatorului Ichimoku Hyo se revigoreaza.

Ca urmare a voturilor dumneavoastra, inregistrare pe parcursul a aproape doi ani, in care proportia covarsitoare de peste 91,78% dintre dumneavoastra au dorit acest tip de analiza, am decis ca, incepand de astazi sa fac saptamanal cate un clip care analizeze toate perechile disponibile, in care voi prezenta analize pe doua time-frame-uri diferite: 4h si daily si unul lunar in care sa analizez perspectiva perechilor pe time-frame-ul weekly.

In seara aceasta voi face un clip ce va contine prezentarea indicatorului, pe urma, voi analiza cateva perechi pe time-frame-ul lunar.

Dirzu Andrei-Ovidiu

• Răspunsuri 104
  • Citiri 40,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Analiza, AUD/USD, 4h:     Scurta prezentare a istoricului:   In data de 29 iunie 2010, la ora 03:00, se inchide candela de 4h si marceaza schimbarea momentum-ului din bullish in bearish (1). Pe urma

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

AUD/USD, 4h:   Scurta prezentare a istoricului:   Aceasta pereche si-a schimbat bias-ul, transformandu-si momentum-ul din bullish in bearish (1), inchizand la 0.8169 candela respectiva. Totuşi, chia

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

AUD/USD, 4h:   Scurta prezentare a istoricului:   Unul dintre scenariile prezentate de mine, era acela de a-si continua miscarea up, facand suport dinamic pe Tenkan-sen. (1) Pretul a coborat la 0.84

Imagini postate

Postat
  • Autor

Imi cer scuze pentru intarziere, stiu ca ati asteptat upload-area acestui clip cul la gura, ca si mine de altfel, insa am ceva probleme cu wireless-ul si nu am putut sa il uploadez defel. Finger crossed - incerc acum, iarasi, pentru a patra oara.

Multumesc pentru intelegere

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.