- Răspunsuri 69
- Citiri 19,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Cityzen 33 postări
-
tradelover 30 postări
-
Mangusta 5 postări
-
dannad 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Exista! , dar cel mai sfant este helpul pentru ca gasesti repede ce vrei.
-
in ultima vreme nu fac altceva decat sa stau pe mql5 si pe ST... ore intregi zilnic... m-a prins microbul si chiar daca nu imi accepta ea-ul la atc tot o sa se fi meritat tot timpul petrecut la buto
-
aaah... ce inseamna sa nu citesti cu atentie... Eu din cele doua linii din regulament subliniate de tine am inteles ca se permit maxim 3 ordere pending si maxim 15 ordere fie pending fie pozitii... Fi
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Nu am stiut unde sa creez topicul, poate ca ii statea mai bine la concursuri ori pe subforumul de MQL, dar avand in vedere ca celelalte ATC-uri din 2006 incoace sunt pe discutii generale, hai sa il fac tot aici...
Deci mare veste mare... ATC-ul, dezmostenit de parintii lui in 2009, pe motiv de trecere la MT5, revine pe portativ anul acesta dupa o pauza de 2 ani.
Cred ca imi iau bye-bye de la vamist o perioada, hihi, sa ii fac un upgrade lui Stitch...
Abia astept... nu pentru bani, probabil ca nu am mai multe sanse ca in alti ani, uratii aia riscă to the sky... dar pentru atmosfera, e innebunitor... in anii in care am participat nu mancam, nu dormeam, nu faceam... nu va spun ce cu nevasta, nika, numai cu okii pe expertii alora si pe comentariile de pe forumuri...
Yarrr....