- Răspunsuri 9
- Citiri 5,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Cityzen 2 postări
-
tradelover 1 postare
-
bumasoft 1 postare
-
photomaker123 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Nu am verificat, insa cred ca pot afirma ca orice broker din Romania are un margin call. Astfel, in cazul in care tu intri pe pierdere, brokerul iti va iesi din toate pozitiile existente in momentul i
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Buna ziua !
Im primul rand vreau sa felicit organizatorii acestui forum cat si celor care activeaza pe el - este un forum extrem de util.
Eu sunt nou in aceasta "industrie". M-am documentat si am aflat cate ceva despre acest sistem. Momentam o singura nelamurire am:
- Sa presupunem ca las peste weekend o tranzactie deschisa, sa zicem cumpar EUR/USD. Din cate am inteles peste weekend tu nu mai poti tranzactia. Sa presupunem ca am pus si un SL la 10 pips. Ce se intampla daca peste weekend are loc un eveniment major si Luni la prima ora, 0:00 vine o cotatie cu 200 pips in defavoarea mea (un exemplu fictiv). Sa presupunem ca asta ar insemna sa-mi pierd toti banii din cont si, mai mult, sa intru pe 'datorie'. Asta este intrebarea: Pot sa pierd mai multi bani decat am in cont ? Sa spunem ca am 1000 euro in cont, se poate intampla sa am apoi -1000 euro ? In caz ca asa este ce se intampla ? Cum ma obliga sa dau acesti bani inapoi ?
Ac. intrebare ca mai sus (in exemplul cu weekendul) se poate pune si in cazul in care in timpul saptamanii sa zicem se intampla un eveniment super de impact si bancile opresc pt un moment cotatiile iar brokerul meu cand primeste prima cotatie, aceasta este cu muuult sub SL-ul meu si este total de defavoarea mea. Iarasi, pot pierde mai multi bani decat am in cont ?
Aceaste situatii care le-am prezentat sunt probabil unele extrem de rare, dar intreb ca idee, ca principiu, din curiozitate.
Va multumesc anticipat pentru ajutor ! Scuze daca intrebarea mea este prea 'simpla' dar sunt incepator !
Editat de photomaker123