- Răspunsuri 9
- Citiri 10,4k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
tradelover 3 postări
-
adyp 3 postări
-
dannad 1 postare
-
Vaxx 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Sa trecem la fapte. Am decis sa tranzactionam o pereche XXXYYY, unde YYY nu este USD. XXX poate sa fie sau sa nu fie USD, nu ma intereseaza deocamdata. Si pentru exemplificare voi alege doua perechi,
-
Sa o iau cu sfarsitul, la mine luna cea mai neprofitabila variaza de la an la an , in 2005 cand am inceput cu forexul am avut trei luni neprofitabile, din mai pana in iulie, cand am pierdut 5 conturi
-
Deci in mare, calculul valorii pipului este asa cum a fost prezentat, si a fost inteles corect. Pentru inceput nici nu aveti nevoie de altceva. Invatati voi sa FACETI acesti pipsi in mod continuu si c
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Sunt incepator pe forex si vreau sa imi lamuresc cateva lucruri. Sa ma iertati daca unele informatii solicitate se mai afla si prin alta parte, insa in acest univers de date nu am reusit sa gasesc ce cautam.
In legatura cu calcularea valorii unui pip. Babypips.com spune ca se calculeaza astfel: pip value=0.0001/exchange_rate*nr_unitati (pentru perechile de forma USD/xxx. Formula o inteleg, dar nelamurirea este urmatoarea: ce exchange rate bag in formula: pretul de dechidere sau inchidere a pozititei; sau, pretul BUY ori SELL a tranzactiei? Sau daca nu e nici o varianta de pana aici, atunci care exchange rate il iau ca sa calculez valoarea unui pip?
Multumesc anticipat!
Editat de adyp