Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 43
  • Citiri 12,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• gasesti raspunsul la intrebarea ta extrem de simpla aici.

• Intrebarea este cred destul de simpla iar ceea ce am scris in mq4 acolo, nu este decat o tentativa , cu siguranta nereusita . Voiam sa arat ca am incercat dar nu-mi iese cum trebuie , desi m-am stradu

• OK ... E in regula daca permit asta ... probabil au ei un suprasistem stoploss..     GATA !   revin dupa primul cont real !! (daca voi avea vreodata unul )

Imagini postate

Postat

Cum faci, frate ?

Vad ca Profitul urca spre finalul intervalului de testare. De ce ?

Editat de dannad

Postat
  • Autor

nu este acelasi lucru sa faci back teting sau sa faci tranzactii pe un cont demo dar pe cotatiile reale

Asta cu siguranta ! Poti sa o mai spui o data ! Sunt de acord, ! insa Back Testingul iti poate creea o impresie generala asupra strategiei in virtutea careia ai construit un EA.

Barbones m-a provocat !! de asta am postat pozele !!

Uitai sa va spui... EA-ul nu este unul de pe piata !! Strategia e a mea ! Programarea... in proportie de... 70 % a mea...

( si asta pentru ca nu ma prea pricep , is incepator ...:) ) ( programare... e mult spus... mai degraba... mazgaliturile de acolo din EA sunt ale mele !)

Editat de Magicianul

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.