Stie cineva asemenea brokeri, la care sa pot face depuneri direct din contul de paypal?
In afara de eToro (si partenerul lor american FXSolutions), la care spreadul la euro este 3 pipsi si la gold 90 de pipsi, si in general toate spreadurile sunt 150% in comparatie cu majoritatea brokerilor, ca sa nu mai vorbim de platforma de rahat si comisioanele ridicol de mari.
Offtopic
Intreb pentru ca am adunat cateva sute de parai in contul de paypal, in principal din vanzare de indicatori si experti, dar si datorita lui Stefan, care prin aprilie mi-a trimis cei 50 de euro pe care i-am castigat la concursul de pe Oanda organizat de vamist acum vreo 2-3 ani. Folosesc acest prilej sa ii multumesc in mod public! (pe privat i-am multumit la momentul respectiv). Intarzierea nu i se datoreaza lui Stefan, el a vrut sa imi dea banii imediat, dar eu nu am furnizat nici o metoda de a primi banii, cum ar fi cont bancar, etc, iar paypal nu aveam la vremea aia. Adevarul e ca am tratat concursul ala si premiul aferent ca pe o gluma, cei mai vechi isi amintesc ca am spus la un moment dat "sa beti o sticla de vin in cinstea mea la intalnirea live a vamistilor", pentru ca acel concurs a fost chiar inainte de o astfel de intalnire, haha, nu mi-am pus nici baza nici speranta in aia 50 de euro. Mai tarziu cineva mi-a zis ca ar fi bine sa deschid un cont cu ei si sa pun tradinguri live, era pe vremea cand pe vamist erau la moda conturile demo publice in care se tranzactiona strategia de reversal H4 a lui Mfx, dar nimeni nu se indura sa faca trading public cu bani reali. Urma ca eu sa caut un broker care sa accepte sume asa de mici, sa aiba MT4, microlot, etc, si intre timp sa furnizez o metoda de transfer a banilor dinspre Stefan spre mine (discutiile exista inca pe vamist, prin treadurile vechi cu concursuri). La un momentdat Stefan zicea sa fac un cont real, iar el sa trimita banii direct acolo. Din pacate nu ar fi mers, din motive de AML (anti money laundering), contul celui care depune tre sa fie pe acelasi nume, iar retragerile ulterioare se pot face doar in contul din care au fost depusi banii, adica daca as fi facut cateva milioane din cei 50 de euro, cand ii retrageam trebuia sa trimit milioanele lui Stefan, si nu imi convenea :)
Pe urma fiecare ne-am luat cu altele si timpul a trecut. Anul asta prin februarie-martie am avut un client pe care l-am jecmanit de vo ceva parai pentru implementarea unei strategii (in opinia mea neprofitabila, dar omu a vrut sa vada si a dat banii, chiar daca i-am zis ca nu este profitabila). Pentru asta mi-a trebuit cont de paypal pentru ca omu doar asa putea plati, ocazie cu care am descoperit facilitatile transferului de bani pe net, gen paypal, moneybookers, etc, servicii pe care la ora actuala le recomand cu caldura tuturor celor care vor sa evite comisioanele ridicate ale bancilor. Am vorbit despre asta pe vamist de curand, la inceputul acestei luni, cand am deschis un cont la liteforex cu alimentare prin moneybookers, comisioane aproape nule, iti intra banii instant, nu trebuie sa astepti cateva zile ca la transferul bancar, etc. si in plus poti face shoping pe e-bay cu banii din cont.
Edit
probabil ca unii va intrebati de ce nu fac public direct contul de pe liteforex, si forget about making another cu bani de la paypal, well din trei motive: banii sunt "impartiti" cu un prieten, amandoi am pus bani si facem trading impreuna, menirea contului este "pentru experiente", ideea e ca in fiecare luna in acest cont vor fi depusi XXX parai indiferent de rezultatele "exprientelor", stiti zicala aia "the only traders who fail are the traders who give up", iar al treilea motiv este, well... banii depusi pe luna iulie deja s-au dus, acum asteptam luna august sa facem o noua depunere
Deci am facut cont de paypal, apoi prin aprilie am zis pe vamist, nu mai stiu in ce context si cu ce "ma laudam" atunci, dar a doua zi am avut surpriza sa gasesc in cont 50 de euro in plus, trimisi de Stefan. Foarte prompt si fara multa galagie, omu a tinut minte, hihi... Thanks again!
Pentru o bucata de vreme nu m-am gandit la banii de la paypal, just a couple of bucks, dar luna asta a fost un concurs de imprejurari favorabil care mi-a "adus aminte" hihi, ca am cont acolo, in primul rand am mai avut doi clienti, ambii cu dezvoltari pe marginea paper-traderului, si in plus "cearta" de pe vamist cu hawkman cu indicatorul/expetul ala al lui, i-am facut o implementare si i-am trimis o versiune demo (full functional, dar expira dupa un timp), dar probabil ca s-a convins si el ca "indicatorul" nu face multe parale, drept urmare nu ma astept sa vrea sa il cumpere (am amintit aici povestea totusi, pentru ca in cazul in care acesta este adevarul, ma astept totusi la un fel de "scuze" publice pe topicul in cauza... well, asta e alta poveste), apoi a aparut topicul cu PF-charting, si am zis ca daca tot ma apuc sa fac dezvoltari pe subiectul asta, ar fi bine sa dau si ceva exemple pe un cont live, forward testing. Si cum de conturi demo suntem oarecum satui - ele toate fac profituri fabuloase dar dispar dupa o luna sau doua, sau chiar dupa prima saptamana, pentru ca autorii vor sa ne arate doar partea in care au facut profit, nu si groapa de la sfarsit - am zis ca "ia sa le dau ceva utilitate banilor de la paypal", precum am promis acum 2-3 ani. Adica sa deschid cu ei un cont public, real, sa dau parola de investor si sa incerc sa tranzactionez folosind M-PF (pentru plasarea orderelor) si PaperTrader (pentru managementul pozitiilor, astea sunt doua dintre cele mai utile tools-uri pe care le-am facut la viata mea). Pe vremea aia nu eram foarte motivat, prin faptul ca nu aveam o strategie/metoda de care sa ma leg si pe marginea careia sa fac "demonstratii". Fiecare stie ceea ce stie doar pentru el, uneori e foarte greu sa explici de ce faci ceea ce faci, atunci cand iei in calcul o sumedenie de variabile care nu pot fi usor cuantificate in cifre. De aceea mi-ar fi foarte greu sa "intretin" un astfel de cont in mod public, in care sa fac tranzactii in paralel cu contul principal si sa mai fac si "documentatie", de ce am intrat, de ce am iesit, daca ma durea sau nu burta, daca ma rodeau bocancii, etc. PF-tradingul insa se preteaza perfect la asa ceva, in primul rand pentru ca metoda este riguroasa si apoi este "pe termen mediu si lung", adica nu sunt multe tranzactii si nu ocupa mult timp.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Stie cineva asemenea brokeri, la care sa pot face depuneri direct din contul de paypal?
In afara de eToro (si partenerul lor american FXSolutions), la care spreadul la euro este 3 pipsi si la gold 90 de pipsi, si in general toate spreadurile sunt 150% in comparatie cu majoritatea brokerilor, ca sa nu mai vorbim de platforma de rahat si comisioanele ridicol de mari.
Intreb pentru ca am adunat cateva sute de parai in contul de paypal, in principal din vanzare de indicatori si experti, dar si datorita lui Stefan, care prin aprilie mi-a trimis cei 50 de euro pe care i-am castigat la concursul de pe Oanda organizat de vamist acum vreo 2-3 ani. Folosesc acest prilej sa ii multumesc in mod public! (pe privat i-am multumit la momentul respectiv). Intarzierea nu i se datoreaza lui Stefan, el a vrut sa imi dea banii imediat, dar eu nu am furnizat nici o metoda de a primi banii, cum ar fi cont bancar, etc, iar paypal nu aveam la vremea aia. Adevarul e ca am tratat concursul ala si premiul aferent ca pe o gluma, cei mai vechi isi amintesc ca am spus la un moment dat "sa beti o sticla de vin in cinstea mea la intalnirea live a vamistilor", pentru ca acel concurs a fost chiar inainte de o astfel de intalnire, haha, nu mi-am pus nici baza nici speranta in aia 50 de euro. Mai tarziu cineva mi-a zis ca ar fi bine sa deschid un cont cu ei si sa pun tradinguri live, era pe vremea cand pe vamist erau la moda conturile demo publice in care se tranzactiona strategia de reversal H4 a lui Mfx, dar nimeni nu se indura sa faca trading public cu bani reali. Urma ca eu sa caut un broker care sa accepte sume asa de mici, sa aiba MT4, microlot, etc, si intre timp sa furnizez o metoda de transfer a banilor dinspre Stefan spre mine (discutiile exista inca pe vamist, prin treadurile vechi cu concursuri). La un momentdat Stefan zicea sa fac un cont real, iar el sa trimita banii direct acolo. Din pacate nu ar fi mers, din motive de AML (anti money laundering), contul celui care depune tre sa fie pe acelasi nume, iar retragerile ulterioare se pot face doar in contul din care au fost depusi banii, adica daca as fi facut cateva milioane din cei 50 de euro, cand ii retrageam trebuia sa trimit milioanele lui Stefan, si nu imi convenea
:)
Pe urma fiecare ne-am luat cu altele si timpul a trecut. Anul asta prin februarie-martie am avut un client pe care l-am jecmanit de vo ceva parai pentru implementarea unei strategii (in opinia mea neprofitabila, dar omu a vrut sa vada si a dat banii, chiar daca i-am zis ca nu este profitabila). Pentru asta mi-a trebuit cont de paypal pentru ca omu doar asa putea plati, ocazie cu care am descoperit facilitatile transferului de bani pe net, gen paypal, moneybookers, etc, servicii pe care la ora actuala le recomand cu caldura tuturor celor care vor sa evite comisioanele ridicate ale bancilor. Am vorbit despre asta pe vamist de curand, la inceputul acestei luni, cand am deschis un cont la liteforex cu alimentare prin moneybookers, comisioane aproape nule, iti intra banii instant, nu trebuie sa astepti cateva zile ca la transferul bancar, etc. si in plus poti face shoping pe e-bay
cu banii din cont.
Edit
probabil ca unii va intrebati de ce nu fac public direct contul de pe liteforex, si forget about making another cu bani de la paypal, well din trei motive: banii sunt "impartiti" cu un prieten, amandoi am pus bani si facem trading impreuna, menirea contului este "pentru experiente", ideea e ca in fiecare luna in acest cont vor fi depusi XXX parai indiferent de rezultatele "exprientelor", stiti zicala aia "the only traders who fail are the traders who give up", iar al treilea motiv este, well... banii depusi pe luna iulie deja s-au dus, acum asteptam luna august sa facem o noua depunere
Deci am facut cont de paypal, apoi prin aprilie am zis pe vamist, nu mai stiu in ce context si cu ce "ma laudam" atunci, dar a doua zi am avut surpriza sa gasesc in cont 50 de euro in plus, trimisi de Stefan. Foarte prompt si fara multa galagie, omu a tinut minte, hihi... Thanks again!
Pentru o bucata de vreme nu m-am gandit la banii de la paypal, just a couple of bucks, dar luna asta a fost un concurs de imprejurari favorabil care mi-a "adus aminte" hihi, ca am cont acolo, in primul rand am mai avut doi clienti, ambii cu dezvoltari pe marginea paper-traderului, si in plus "cearta" de pe vamist cu hawkman cu indicatorul/expetul ala al lui, i-am facut o implementare si i-am trimis o versiune demo (full functional, dar expira dupa un timp), dar probabil ca s-a convins si el ca "indicatorul" nu face multe parale, drept urmare nu ma astept sa vrea sa il cumpere (am amintit aici povestea totusi, pentru ca in cazul in care acesta este adevarul, ma astept totusi la un fel de "scuze" publice pe topicul in cauza... well, asta e alta poveste), apoi a aparut topicul cu PF-charting, si am zis ca daca tot ma apuc sa fac dezvoltari pe subiectul asta, ar fi bine sa dau si ceva exemple pe un cont live, forward testing. Si cum de conturi demo suntem oarecum satui - ele toate fac profituri fabuloase dar dispar dupa o luna sau doua, sau chiar dupa prima saptamana, pentru ca autorii vor sa ne arate doar partea in care au facut profit, nu si groapa de la sfarsit - am zis ca "ia sa le dau ceva utilitate banilor de la paypal", precum am promis acum 2-3 ani. Adica sa deschid cu ei un cont public, real, sa dau parola de investor si sa incerc sa tranzactionez folosind M-PF (pentru plasarea orderelor) si PaperTrader (pentru managementul pozitiilor, astea sunt doua dintre cele mai utile tools-uri pe care le-am facut la viata mea). Pe vremea aia nu eram foarte motivat, prin faptul ca nu aveam o strategie/metoda de care sa ma leg si pe marginea careia sa fac "demonstratii". Fiecare stie ceea ce stie doar pentru el, uneori e foarte greu sa explici de ce faci ceea ce faci, atunci cand iei in calcul o sumedenie de variabile care nu pot fi usor cuantificate in cifre. De aceea mi-ar fi foarte greu sa "intretin" un astfel de cont in mod public, in care sa fac tranzactii in paralel cu contul principal si sa mai fac si "documentatie", de ce am intrat, de ce am iesit, daca ma durea sau nu burta, daca ma rodeau bocancii, etc. PF-tradingul insa se preteaza perfect la asa ceva, in primul rand pentru ca metoda este riguroasa si apoi este "pe termen mediu si lung", adica nu sunt multe tranzactii si nu ocupa mult timp.
Editat de tradelover