Sari la conținut
Postat

Buna ziua. Avind in vedere ca sunt multi cei care practica analiza undelor elliot (neowave la fel) si multi care invata, invit pe toti in acest topic la discutii si analize comune. Undele elliot sunt un model de viziune a pietii, dar si a realitatii intregi, o incercare de adaptare la dinamica schimbarii si repetabilitatii simultane a pietii.

Sper sa fie de bun augur. Posted Image

• Răspunsuri 990
  • Citiri 373k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Featured Replies

Postat

ai incalcari de valuri, in special la scenariul 2 nici nu poate fi vorba.

si apoi eu nu mai caut de mult sa fac previziuni.

iar asa cum arata poza la acea data aia este numaratoarea mea, strict pe poza respectiva.

Postat
  • Autor

Cu tot respectul Harif, dar ma mai citez odata: "In primul rind unda care a intrat cu acesti 30 de pipsi in zona valului i poate fi doar prima unda a valului iv. Unda care incheie valul determina si lungimea lui". Ai pomenit de incalcari(la plural), mentioneaza-le sa vad poate intradevar am scapat ceva. Sau poate tu?

post-4587-091076600 1286958118_thumb.gif

Postat

@am_kabibi si harif, am eu o tendinta sa vad wedge-uri cam peste tot(cred k e o chestie de incepator), totusi scenariul 1 al lui am_kabibi cu triungi ascendent in valul 2 este chiar foarte ok.

@harif, in cazul scernariului tau nu este prea disproportionat(atat ca timp cat si spatiu) presupusul flat [A],,[C]?

Postat

am_kabibi in privinta scenariului propus pentru eur/usd vad presupusul de catre u val i ca o secventa 1-2,1-2 ( extensia (3) poate fi marcata in mai multe moduri dar asta conteaza mai putin)

post-3824-087086800 1286992376_thumb.gif

Editat de deos

Postat

se pare k scenarul de mai sus se adevereste, si avem fie (5) final, fie un 1 of (5).

P.S. pentru a vedea ink odata frumusetea EWA, va rog sa observati cum posibilul val (3) este o extensie de 461,8 "ca la carte", din valul (1).

post-3824-005685200 1287025649_thumb.gif

Editat de deos

Postat
  • Autor

Salutari Deos. Uite ca din nou avem formatiune fractala de reversal. Acum insa ramine de vazut daca e 4-5;4-5 sau 4-5;a-b.

post-4587-072972700 1287041941_thumb.gif

Postat

@ am_kabibib analizand presupusul impuls in sus, vreau sa te uiti un pic la wedge-ul din valul 1(imaginea atasata e pe tf 1M) si sa fii atent la valul 3 din acesta care are iarasi o structura de wedge mai degraba, ceea ce incalca regulile dupa Prechter. Si piramidici zicea k valul 3 in wedge poate fi atat impuls cat si wedge, si ca asta e o chestie specifica pietei forex. U ai mai intalnit asa fenomen?

post-3824-035400500 1287059475_thumb.gif

Editat de deos

Postat
  • Autor

@ am_kabibib analizand presupusul impuls in sus, vreau sa te uiti un pic la wedge-ul din valul 1(imaginea atasata e pe tf 1M) si sa fii atent la valul 3 din acesta care are iarasi o structura de wedge mai degraba, ceea ce incalca regulile dupa Prechter. Si piramidici zicea k valul 3 in wedge poate fi atat impuls cat si wedge, si ca asta e o chestie specifica pietei forex. U ai mai intalnit asa fenomen?

Pe un alt forum ieri am avut discutii aprinse in privinta acestei portiuni de grafic. Eu zic ca e un wedge 3-3-3-3-3, dar poate fi si o conbinatie de unde 1-2;1-2. Prechter in legatura cu asta spunea ca combinatiile de unde 1-2;1-2 sunt cu mult mai dese decit wedgeurile- in orice caz de la 1.3775 avem pina ce doua impulsuri in sus.
Postat
  • Autor

EUR U$D.

Probabil varianta cu impulsul are cistig de cauza.

post-4587-082682300 1287134290_thumb.gif

post-4587-063403300 1287134298_thumb.gif

post-4587-011181000 1287134306_thumb.gif

Postat
  • Moderators
Offtopic
Rog pe domnul Andrei Ivanovici sa foloseasca butonul de reply atunci cand vrea sa dea replici la posturile anterioare, sau pur si simplu sa scrie textul direct in fereastra care apare dedesubtul ultimului post din topic, in josul paginii, si apoi sa apese pe butonul de "add reply" sau "post" (nu stiu cum apare in romaneste, ca eu am forumul setat pe butoane in engleza).

Butonul de "report" are o cu totul alta semnificatie. :P

El este folosit pentru a "pârî" forumistii care fac prostii. Textele trimise astfel sunt vizibile doar de moderatori si nu se pot muta inapoi in topice, drept urmare au fost sterse, iar raportarile respective au fost ignorate.

Daca doreste sa isi exprime intr-adevar parerea despre undele elliott, domnul Ivanovici este rugat sa mai scrie odata textele acelea (eventual in romaneste, nu in păsărește, cum erau scrise). Pe urma, sa te raportezi singur, dupa ce ai scris un post, well.. e olecuță strange... =))
Probabil ca a fost curios sa vada ce se intampla daca apasa pe butonul de report... Personal nu am raportat niciodata pe nimeni, eu fiind moderator pot sa iau masurile punitive in mod direct, fara report, dar dupa mintea mea cred ca atunci cand raportezi pe careva iti apare o fereastra care spune "esti sigur ca vrei sa il cotonogesti pe asta?" ori asa ceva, si tre sa dai yes ori no... te intreaba de vreo doua ori... Daca ai dat yes, nu mai poti sa spui ca ai apasat butonul de report din greseala...

Editat de tradelover

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.