Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Lucrez la un sistem de recunoastere automata a formatiilor de lumanari ( candlestick patterns ) si am observat ca in multe astfel de formatii pretul de inchidere al unei lumanari difera de pretul de deschidere al lumanarii urmatoare. Nu pot intelege de ce.

O lumanare nu incepe atunci cand alta se termina, astfel avand un pret comun de inchidere/deschidere?

• Răspunsuri 6
  • Citiri 2,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

O lumanare nu incepe atunci cand alta se termina, astfel avand un pret comun de inchidere/deschidere?

Nu intotdeauna. Pot fi minute intregi fara tranzactii. Vezi time-frame de 1 minut.

Editat de dannad

Postat
Offtopic
pai cum lucrezi la sistem, daca nu intelegi treaba cu close/open?

o lumanare se inchide la un pret si in secunda urmatoare...cererea apare la draq , sa zicem 10pp mai sus sau mai jos, sau 30pp sau 80pp
Postat

Lucrez la un sistem de recunoastere automata a formatiilor de lumanari ( candlestick patterns ) si am observat ca in multe astfel de formatii pretul de inchidere al unei lumanari difera de pretul de deschidere al lumanarii urmatoare. Nu pot intelege de ce.

Felicitari ! Dar trebuie sa-ti spun ca exista deja asa ceva! Incerca un search pe forumul TSD!

Sau poti sa mergi aici

Editat de oltciter

Postat
  • Autor

@sec - fac pauza, aflu, apoi continui. nu era logic?

@oltciter - stiam ca exista dar sunt limitate la metatrader. Cum folosesc ubuntu ca OS metatrader nu e o optiune. Pe de alta parte cu codul scris de mine o sa inteleg mai bine logica din spatele formatiunilor si o sa pot sa configurez alertele cum imi convine. Multumesc oricum pentru link.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.