Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 42
  • Citiri 11,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• merci pentru explicatii la indicator. Nu cred ca vorbim despre acelasi indicator, si eu ma mir de ce nu ti-a pus la Comments in stanga sus "LTD broken".Pt ca atunci cand un open se realizeaza peste li

• Asta e DeMarkcloseApolo13.mq4   In lista parametrilor externi ai indicatorului (proprietatile lui) primul de sus este Level, setat la 2 dar il poti pune cat vrei tu

• Offtopic Fratilor, EXISTA CARTI IN ARHIVA VAMISTULUI referitoare la aceste linii de trend cat si la alte tehnici. Luati , cititi, studiati, practicati si intelegeti . Aceste lucruri necesita timp .

Imagini postate

Postat
  • Autor
Offtopic
Fratilor, EXISTA CARTI IN ARHIVA VAMISTULUI referitoare la aceste linii de trend cat si la alte tehnici. Luati , cititi, studiati, practicati si intelegeti . Aceste lucruri necesita timp .

EU SUNT DEMO , nu imi mai cereti sfaturi ca ce inseamna aia , ca daca e bun indicatorul. Eu il studiez de peste 5 luni si il intorc si il invart in toate felurile cu multe. Si mai trebuie lucruri pentru ca acest indicator sa functioneze. Nu e atat de simplu, pac trage liniile, break si target, gata banu . La fel ca orice alt indicator necesita o perioada de studiu .

NU FOLOSITI acest indicator daca nu ati studiat cartea lui DeMark. Exista niste conditii pentru breakout exista niste formule de calcul al target-ului, unele conservative altele nu, de pilda proiectia care o stabileste indicatorul NU este intotdeauna sigura , DeMark spune clar "one thick less or more" sa fie stabilit target-ul.

Cand am spus sa luati cu incredere m-am referit la persoanele care studiaza acest indicator si tehnica lui DeMark, nicidecum la toata lumea care nu a citit nici macar introducere cartii.

Imi pare rau ca v-am facut sa trageti sperante, dar nici atat de visatori nu e bine sa fiti.

Nu e vb ca nu vreau sa sharez cu voi ce-am inteles eu dar de ce sa o fac daca inca nu sunt sigur si nu am prins firul ?

Dar faptul ca am un interes mare pt aceasta tehnica inseamna ceva, nu as fi stat 5 luni degeaba pe el daca era chiar atat de inutil.

CITITI CARTILE, si apoi practicati.

Editat de apolo

• 2 luni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.