Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salutare tuturor!

Sunt nou pe-aici si pana acum nu am mai avut tangenta cu "forex"ul. De curand mi-am facut un cont demo pe forex.com si azi am fost sunat sa ma intrebe daca nu vreau sa trec pe "live". Am tot rasfoit forumul de 2-3 saptamani dar nu am auzit pe nimeni sa vorbeasca de ei. Recomandati-mi si voi un broker cu cont mini, pt un incepator ca mine.

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Salutare tuturor!

Sunt nou pe-aici si pana acum nu am mai avut tangenta cu "forex"ul. De curand mi-am facut un cont demo pe forex.com si azi am fost sunat sa ma intrebe daca nu vreau sa trec pe "live". Am tot rasfoit forumul de 2-3 saptamani dar nu am auzit pe nimeni sa vorbeasca de ei. Recomandati-mi si voi un broker cu cont mini, pt un incepator ca mine.

Salut ,

Dupa cum se observa si eu sunt tot incepator , dar am trecut pe live cam la patru luni dupa ce am incercat pe demo . Sfatul meu este sa mai petreci macar cateva luni tot experimentand . Daca vrei sa pierzi cativa dolari sa te obisnuiesti pe live , poti sa deschizi cont la Admiral ( 10 USD ) . Cei care au vechime in bransa , probabil vor spune ca experienta vine dupa cativa ani, problema este ca ei chiar au dreptate . Spor la tranzactionare .

Postat

Ma interesa sa stiu daca tranzactioneaza cineva cu forex.com. La o cautare pe Google, ei sunt printre primii care apar si ma mir ca nu sunt populari deloc intrucat vad ca nimeni nu zice nimic de ei.

Postat (editat)

pai sunt primii care apar pe goagal datorita numelui.

cat despre popularitate, in Romania, Orbit (Wrigley's) are cam 98% din piata, pe cand in Rusia are cam 50% restul fiind la Stimorol (aprox 35%) si altii; in SUA, piata este si mai fragmentata. Crezi ca exista vreo diferenta de calitate intre produsele acestor firme, incat sa justifice aceste mari diferente din % marketului? Nu.

Pur si simplu, in Romania, forex.com a prins mai putin decat altii

P.S. din sua , folosesc ibfx si fxdd (care s-a mutat si asta in Malta)

Editat de sec

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.