Inainte de intalnirea mea cu forexu credeam ca e destul de usor sa anticipezi cursul (cel putin pe termen lung) si voi fi si eu in stare sa fac asta in scurt timp. Dupa cateva zile de studiat chartul am inteles ca nu prea e posibil , cel putin nu mie (muritor de rand . Deci mi-am luat adio de la pozitii sigure pe termen lung si am trecut la pozitii scurte din care sa castig mai mult decat pierd (pipsi sa imi dea cu plus). Si pentru asta am nevoie de un ocean (curs) cat mai linistit, si valu ala rebel care sa imi treaca peste SL meu sa ma gaseasca cat mai rar.
Cum banuiesc ca mai sunt si altii in situatia mea, as dorii sa anticipam aici momentele cand e probabil ca valu sa ne mature SL.
Prin asta inteleg discursuri ale marilor makari ( bernake & co.) evenimente socio-politice ,militare ,cam tot ce ar putea
sa schimbe cursul intr-un mod violent.
Eu, recunosc , sunt cam puturos nu prea citesc stirile, nici sa le interpretez nust (sunt noob inca) si in felul asta poate voi invata sa fac si asta ( si presupun ca sunt multi ca mn ).
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Inainte de intalnirea mea cu forexu credeam ca e destul de usor sa anticipezi cursul (cel putin pe termen lung) si voi fi si eu in stare sa fac asta in scurt timp. Dupa cateva zile de studiat chartul am inteles ca nu prea e posibil , cel putin nu mie (muritor de rand
. Deci mi-am luat adio de la pozitii sigure pe termen lung si am trecut la pozitii scurte din care sa castig mai mult decat pierd (pipsi sa imi dea cu plus). Si pentru asta am nevoie de un ocean (curs) cat mai linistit, si valu ala rebel care sa imi treaca peste SL meu sa ma gaseasca cat mai rar.
Cum banuiesc ca mai sunt si altii in situatia mea, as dorii sa anticipam aici momentele cand e probabil ca valu sa ne mature SL.
Prin asta inteleg discursuri ale marilor makari ( bernake & co.) evenimente socio-politice ,militare ,cam tot ce ar putea
sa schimbe cursul intr-un mod violent.
Eu, recunosc , sunt cam puturos nu prea citesc stirile, nici sa le interpretez nust (sunt noob inca) si in felul asta poate voi invata sa fac si asta ( si presupun ca sunt multi ca mn ).