Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Prin spargerea recenta peste 1.2767 a fost confirmat faptul ca downtrendul din 1.2920 este terminat, iar perechea este inca intr-o miscare de consolidare peste 1.2587. Sentimentul intraday este pozitiv pentru 1.2920, bine sustinut la 1.2770-80.

Analiza Deltastock 13.09.2010.pdf

Editat de Deltastock

• Răspunsuri 37
  • Citiri 12,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Poate nu strica să menţionezi că "briefingul" face referire la EURUSD, cel puţin aşa presupun eu după cotaţiile de mai sus.

Postat
  • Autor

Salutare, am uitat sa atasez pdf-ul, multumesc pentru mesaj.

Toate cele bune,

Editat de Cityzen
Am sters citatul cu postul anterior conform regulamentului.

Postat

A fost mutat aici postul cu analiza din 14 septembrie. Pot fi postate in continuare in acelasi topic alte analize pentru a nu avea diferite threaduri deschise cu acelasi subiect de acelasi autor.

Stima! :))

Editat de Cityzen

Postat
  • Autor

Asa cum ne asteptam, tendinta ascedenta s-a intors la 1.3159 iar in momentul de fata un sell-off se afla in desfasurare consolidand peste suportul de la 1.3030. Ne asteptam la depreciere ulterioare catre zona de suport major de la 1.2920. Rezistenta intraday initiala se afla la 1.3116.

Analiza Deltastock 20.09.2010.pdf

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.