Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Vreau sa multumesc personal pentru stergerea mesajului scris pe forumul vostru.Intentia mea a fost acea de a prezenta in mod real strategia personala si nu de a prezenta ceva ce nu este adevarat. Aceasta metoda mi-a luat pentru testare si punerea ei in practica aproape 6 ani .Dar se pare ca pe dumneavoastra nu va intereseaza. Si ce a ce este important in acest forum sint doar interesele personale ale administratorilor.......Pentru cine doreste sa aibe mai multe detalii va rog sa-mi scrieti la ************@yahoo.com.....

Editat de Stefan
Am sters adresa de mail

• Răspunsuri 3
  • Citiri 1,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Vreau sa multumesc personal pentru stergerea mesajului scris pe forumul vostru.Intentia mea a fost acea de a prezenta in mod real strategia personala si nu de a prezenta ceva ce nu este adevarat. Ace

Postat
  • Management

Cu multa placere! Se va intampla de fiecare data cand o sa deschizi topicuri in care postezi mesaje scrise cu CAPS LOCK incercand sa vinzi "strategii care in 17 ani au avut doar o singura luna negativa"...

Postat

Fragment din regulamentul forumului

Interdictii:

................

folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate, scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor;

............

Postat

Vreau sa multumesc personal pentru stergerea mesajului scris pe forumul vostru.Intentia mea a fost acea de a prezenta in mod real strategia personala si nu de a prezenta ceva ce nu este adevarat. Aceasta metoda mi-a luat pentru testare si punerea ei in practica aproape 6 ani .Dar se pare ca pe dumneavoastra nu va intereseaza. Si ce a ce este important in acest forum sint doar interesele personale ale administratorilor.......Pentru cine doreste sa aibe mai multe detalii va rog sa-mi scrieti la ************@yahoo.com.....

oamenii vor dovezi,eu unul sunt curios daca l-ai folosit pe un cont real si daca il mai folosesti.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.