- Răspunsuri 27
- Citiri 10k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
stancro 18 postări
-
Cityzen 3 postări
-
dirzuandreiovidiu 1 postare
-
slg 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Daca mai ieri prevedeam ca ceva se va intampla in zona asiatica, odata cu iesirea la rampa a Prim Ministrului Japoniei, astazi lucrurile stau intocmai. Cum a intervenit oficialul, cum iaca Dolarul a c
-
Moneda japoneza loveste cu un nou varf. Din 1995 Dolarul American nu a fost niciodata cotat mai slab decat azi in raport cu Yen-ul( 83.05). Indicele vanzarilor in retailul Statelor Unite semnalizeaza
-
Saptamana furtunoasa, impartita intre interventia oficialilor si a Bancii Japoniei, aruncarea in piata a unui trilion Yen si razboiul virtual intre China si Statele unite. la inceputul sesiunii asiati
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Cu totii am realizat, mai devreme sau mai tarziu, importanta stirilor si ca urmarirea acestora pe termen lung ne poate da o imagine mai clara asupra trendurilor din piata Forex.
Mi-am zis ca, in acest caz, e bine sa impartasesc parte din ce aflu, vad si aud din surse autorizate,in speranta de a da inapoi parte din ce am luat de la voi de-alungul timpului.
Daca ieri,valoarea Yen-ului japonez a fost cea mai ridicata din istoria ultimilor 15 ani in raport cu Dolarul America, azi el s-a inzdravenit si mai si, atingand 93,25.Aspectul atrage dupa sine iesirea la rampa a Prim -Ministrului Japoniei, hotarat sa ia masuri drastice si sa intervina chiar pe piata de schimb valutar si comoditati.Incercarea are ca si scop evident, redresarea economiei in zona, trantita la pamant de inzdravenirea Yen-ului.
De cealalta parte a baricadei, Euro scade in raport cu Dolarul American, atingand 1.2686 iar aurul continua sa creasca.
Sa ne auzim cu bine!