Sari la conținut

Stiri calde


stancro

Postări Recomandate

Ieri pieţele bursiere au crescut în Europa, din cauza tuturor tranzacţiilor facute pe aşteptările facilitatiilor SUA (după decizia Băncii Japoniei în ceea ce priveşte ratele dobânzilor). Şi astăzi, acest fapt a fost confirmat din nou probate de datele economice bune emise de Jean-Claude Trichet.

Euro este în mişcare mai mare în raport cu dolarul pe baza comentariilor presedintelui BCE. Astăzi perechea ajunge la nivelul de 1.4000.

Nu s-a inregistrat nici un sentiment de nesiguranţa pe pieţele asiatice, pentru că toţi comercianţii au fost in aşteptarea statisticilor care va fi lansate vineri.

Aurul continuă să atingă noi recorduri pentru că toată lumea de pe piata găseşte acest metal ca un paradis sigur pentru investitii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Yuan ul continuă să fie puternic. Autorităţile SUA vor începe presiuni puternice asupra Chinei în ceea ce priveşte termenii cursului de schimb valutar chinezesc. În timpul acestui week-end a avut loc o reuniune a Fondului Monetar Internaţional.

Astăzi, contractele de aur au fost un pic mai mici din cauza creşterii dolarului american faţă de euro. Dar cu toate acestea, aurul rămâne unul dintre activele cele mai interesante şi de perspectivă pentru investitori.

Contractele de ţiţei tranzacţionate au atins nivelul de 83 dolari. Acest nivel a fost atins în timpul sesiunii Europene de astăzi.

GBP / USD nu arată nici o direcţie şi rămâne la acelaşi nivel în acest moment.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

China nu a reactionat, deocamdata. Ce e cert insa este ca vrea sa isi "diversifice portofoliul rezervei" fapt ce ar crea volatilitate mare, cica. Hai la crash-uri electronice, muica! Ca in luna Mai.

 

China Seeks to Add Emerging-Market Currencies to Its Reserves

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

YEN continuă să consolideze şi astăzi.In timpul sesiunii asiatice USD / JPY şi EURO / JPY au ajuns la noi niveluri scăzute.

Ministrul de finanţe al Japoniei declară că guvernul japonez va lua toate măsurile necesare asupra creşterii Yen şi că autorităţile vor inspecta piata foarte atent.

Contractele de petrol continuă să se deplaseze în jos din cauza aprecierea USD faţă de principalii sai competitori.

Aurul a pierdut din poziţiile sale şi este tranzacţionat înapoi în jurul zonei de $ 1350.

După vacanta de ieri din SUA se aşteaptă vânzări in timpul zilei de azi. În prezent, EUR este mai presus de 1.3800 fata de USD. În cazul în care această zonă va scadea in timpul zilei, va fi un semnal ca perechea se mişcă spre nivelul de 1.3680 şi mai jos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Yuan continuă să crească. Moneda chineză creşte considerabil în ultimele 6 săptămâni.

Astăzi a fost prima dată în ultimele zile în care yenul a scăzut faţă de euro şi dolar,iar din cauza situaţiei actuale de pe piaţă investitorii sunt dispusi sa cumpere valuta de risc.

USD a scăzut în raport cu euro pe parcursul sesiunii asiatice astăzi.Acesta este efectul direct al vestii ca Federal Reserve va continua să utilizeze relaxarea cantitativa prin cumpărarea de titluri guvernamentale.

De asemenea, perechea GBP / USD recastiga teren pe dolar slab după vestile Federal Reserve şi comentarile din timpul orelor sesiunii Europene. Prin urmare, GBP / USD recuperează un pic după dezavantajul de ieri.

Marţi contractele de petrol au fost tranzacţionate la valori scăzute. Dar astăzi preţurile s-au consolidat şi vor ajunge în zona de $ 82.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

După observaţiile de Jean-Claude Trichet (Preşedintele Băncii Centrale Europene), care a vorbit despre perspectiva economiei şi politicii monetare, USD recupereaza împotriva euro pentru faptul că Jen-Claude Trichet a aprobat achizitia de obligaţiuni guvernamentale de către Banca Centrală . Banca Centrală este dispusa să cumpere obligaţiuni din unele ţări slabe din zona euro.

În timpul sesiunii din Asia contractele petroliere au fost mai mici ca de obicei. Prin urmare, acestea au fost citate cu 0.50 dolari mai puţin înainte ca sesiunea europeană sa fi demarat.

De asemenea, ca o reacţie privind recuperarea dolarul american, astăzi metale principale au fost cotate pe dezavantaj în special în primele sesiuni. Şi piaţa este în aşteptare pentru datele economice viitoare pentru a alege direcţia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Euro / USD îşi recapătă puterile şi începe să-şi reînnoiască trend-ul ascendent .

Preţurile contractelor de petrol au crescut astăzi.

Aurul a fost tranzacţionat la niveluri mai ridicate astăzi în timpul sesiunii europeane.

Ieri USD a crescut uşor în raport cu Yenul, dar apoi astăzi s-a mutat la nivelul scăzut din nou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Având în vedere aşteptările neîncetate a unei noi sesiuni de facilitare cantitative, după reuniunea G-20 din acest weekend, USD continuă să scadă faţă de principalii săi concurenţi. Rezultatele arată că avizul reuniunii in principal este: USD va continua să scadă. Şi toată lumea este sigura că USD / JPY va lovi un nou record scăzut în această săptămână.

Ca o confirmare a acestui fapt, astăzi, în dimineaţa în timpul sesiunii asiatice, dolarul a atins un nou nivel scăzut faţă de yen. De asemenea, petrolul a crescut ca un rezultat de slăbiciune al dolarului. De asemenea toate metalele principale au fost în direcţia optimista din cauza instabilitatii monedei americane.

Urmarind tendinţa, toti rivalii monetari americani au suferit modificari: lira sterlina a demonstrat o reînnoire în timpul de tranzacţionare din Asia iar GBP recăpătat pierderile sale de săptămâna trecută, ajungând la noi maxime.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fed este dispus să-şi reînnoiască programul său de obligaţiuni-cumparare al Trezoreriei SUA, care poate ajuta la reducerea ratelor dobanzii pe termen lung. Pe baza politicii de facilitare cantitativa autorităţile doresc sa stimuleze redresarea economică si de a mobiliza investiţii în valoare de sute de miliarde de dolari.

Conform acestei ştiri Fed, în timpul de tranzacţionare din Asia de azi, dolarul american a fost pe trend ascendent. Prin urmare, USD recastigat fata de yen şi a crescut.

EURO continuă să joace in dezavantaj . Astăzi, perechea a scăzut sub nivelul de 1.3800.

Preţurile la petrol sunt de fixare în jur de $ 82 - 83 dolari şi ca o marfă care este exprimată în dolari SUA. Şi datorită consolidării astăzi a USD, petrolul rămâne la acelaşi nivel, fără mari schimbări.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.