M-ati ajutat cu diverse probleme in trecut...o sa mai incerc o data . Am un expert ce foloseste o librarie c++. E testat pe o platforma instalata pe win xp si merge perfect. Am trecut expertul pe o platforma instalata pe win 7 si expertul se blocheaza la primul call al unei functii din dll. Cred ca e o problema de permisii. Am incercat sa rulez expertul din 2 locuri: 1. C:programfiles-broker-mt5...(calea implicita de instalare - la fel ca pe xp). 2.calea speciala pentru userul win7 curent creeata de metatrader - diferita de cea de la punctul 1.
Voi ati incercat vreodata sa accesati functii externe - c++ in mt4 pe win7?
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salutare...
M-ati ajutat cu diverse probleme in trecut...o sa mai incerc o data
. Am un expert ce foloseste o librarie c++. E testat pe o platforma instalata pe win xp si merge perfect. Am trecut expertul pe o platforma instalata pe win 7 si expertul se blocheaza la primul call al unei functii din dll. Cred ca e o problema de permisii. Am incercat sa rulez expertul din 2 locuri: 1. C:programfiles-broker-mt5...(calea implicita de instalare - la fel ca pe xp). 2.calea speciala pentru userul win7 curent creeata de metatrader - diferita de cea de la punctul 1.
Voi ati incercat vreodata sa accesati functii externe - c++ in mt4 pe win7?
Tradelover...tu ce crezi?
Multam mult...