Toata lumea stie deja ca topicul Clipuri Forex este cel mai de succes de pe forum. Are cele mai multe postari si se pare ca majoritatea userilor sunt mai degraba atrasi de discutiile de acolo.
Desi multe postari par a fi offtopic noi ne-am gandit sa gasim o solutie pentru a pastra discutiile asa cum sunt. Pentru asta probabil ar fi potrivita o redenumire a topicului.
Eu zic sa-l mai lasam asa pina la sfarsitul anului! Membrii s-au obisnuit cu denumirea "Clipuri forex"! Pina atunci ... ne mai gandim!
Multumesc Stefan! S-a umflat orgoliul in mine de zici ca e zepel
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Toata lumea stie deja ca topicul Clipuri Forex este cel mai de succes de pe forum. Are cele mai multe postari si se pare ca majoritatea userilor sunt mai degraba atrasi de discutiile de acolo.
Desi multe postari par a fi offtopic noi ne-am gandit sa gasim o solutie pentru a pastra discutiile asa cum sunt. Pentru asta probabil ar fi potrivita o redenumire a topicului.
Voi ce parere aveti?
Editat de Cityzen