Folosesc un EA creatie proprie din bucatile adunate de prin alti experti cu rezultate bunicele care le vedeti la http://www.mt4i.com/users/aditzas , implementare de MM si o singura variabila externa ... ( Risk ) care poate lua valori pozitive ... in functie de valoare lui se reduce riscul ...Pana aici e totul bun si frumos , experienta de 7-8 luni si pe demo si real cu acest EA, peste 2 ani jumate pe MT4 .... foloseam in mod normal Detailed report , am mai incercat si cu mt4stats.com si acum de azi folosesc mt4i.com .... am gasit insa undeva in cuprinsul MT4I live in tabul "Risk" un +19.70 care nu il pot asocia comform cu ceea ce stiu eu legat de RR adica 4:2 sau 1:3 dar nu am gasit pana acum +19.70 ...
Ciudatenia apare in ideea ca EA este calculat sa nu riste mai mult de 10 % cu sanse de pierdere destul de mici ... circa 0.2% ... (variabila externa )
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Folosesc un EA creatie proprie din bucatile adunate de prin alti experti cu rezultate bunicele care le vedeti la http://www.mt4i.com/users/aditzas , implementare de MM si o singura
variabila externa ... ( Risk ) care poate lua valori pozitive ... in functie de valoare lui se reduce riscul ...Pana aici e totul bun si frumos , experienta de 7-8 luni si pe demo si real cu acest EA, peste 2 ani jumate pe MT4 .... foloseam in mod normal Detailed report , am mai incercat si cu mt4stats.com si acum de azi folosesc mt4i.com .... am gasit insa undeva in cuprinsul MT4I live in tabul "Risk" un +19.70 care nu il pot asocia comform cu ceea ce stiu eu legat de RR adica 4:2 sau 1:3
dar nu am gasit pana acum +19.70 ...
Ciudatenia apare in ideea ca EA este calculat sa nu riste mai mult de 10 % cu sanse de pierdere destul de mici ... circa 0.2% ... (variabila externa )
Ce inseamna acel +19.70 care il ofera mt4i ?Editat de aditzas