Problema este legata de un indicator pe care vreau sa-l folosesc intr-un expert.<-- Este prima mea intersectie cu limbaju MQL -->
In mare indicatorul da semnale de buy/sell prin sageti atasate chart-ului, concomitent cu alerte. Prin urmare pentru a folosi in expert semnalele indicatorului trebuie sa:
-adaug inca un buffer in indicator si sa-i atribui un index in cadrul init();
double my_buff[];
int init()
SetIndexBuffer(7, my_buff);
-adaug langa linia de cod a alertei ceva de genu
my_buff[i]=k //unde k=1 pentru buy sau k=2 pentru sell
Acum rezultatul, evident, este altul. Verific my_buff imediat dupa ce ii atribui valoarea prin
Alert("valoare buffer=", my_buff[i]);
si este 0 mereu. De ce, nu stiu!!??
Iar daca folosesc variabila my_buff ca un simplu array, adica sterg linia "SetIndexBuffer(7, my_buff);" , stocheaza valoarea care trebuie dar merge doar daca am si linia asta: ArrayResize(my_buff, Bars); in init(). Inca un paradox pentru mine.
Intrebarea mea este de ce nu i se atribuie nicio valoare variabilei my_buff? Trebuie folosita o alta abordare?
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut,
Problema este legata de un indicator pe care vreau sa-l folosesc intr-un expert.<-- Este prima mea intersectie cu limbaju MQL -->
In mare indicatorul da semnale de buy/sell prin sageti atasate chart-ului, concomitent cu alerte. Prin urmare pentru a folosi in expert semnalele indicatorului trebuie sa:
-adaug inca un buffer in indicator si sa-i atribui un index in cadrul init();
-adaug langa linia de cod a alertei ceva de genu
Acum rezultatul, evident, este altul. Verific my_buff imediat dupa ce ii atribui valoarea prin
Alert("valoare buffer=", my_buff[i]);si este 0 mereu. De ce, nu stiu!!??Iar daca folosesc variabila my_buff ca un simplu array, adica sterg linia "SetIndexBuffer(7, my_buff);" , stocheaza valoarea care trebuie dar merge doar daca am si linia asta: ArrayResize(my_buff, Bars); in init(). Inca un paradox pentru mine.
Intrebarea mea este de ce nu i se atribuie nicio valoare variabilei my_buff? Trebuie folosita o alta abordare?