Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Conferinta zilnica de analiza tehnica pentru piata FOREX

FX Start este o conferinta online, interactiva, cu accesare libera si al carui subiect este tranzactionarea speculativa (pe termen scurt) pentru piata FOREX si pietele internationale de valori. Orarul de desfasurare este intre 17:00 si 18:00, cu cu accesare incepand de la 16:45. Gazda conferintei este Radu Ciofu , conferinta fiind un proiect ProfitBursier.ro

Link-ul de accesare este acelasi in fiecare zi : http://www.gatherplace.net/join?p=5829259

(dupa ce se intra in site se da click pe "view in browser")

Inregistrariel conferintelor le gasiti pe ProfitBursier.ro

Editat de Radu Ciofu

• Răspunsuri 4
  • Citiri 2,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Inregistrarea conferintei FX Start din 27 01 2011   http://profitbursier.ro/Conferinta-FX-Start-27-1-11.html

• Salut Radu, bine ai venit si succes cu noul tau proiect!   O intrebare am si eu: ce se intampla daca eu vin la tine pe forum, imi fac un cont si primele doua posturi sunt pentru a promova vamist-ul s

Postat
  • Management

Salut Radu, bine ai venit si succes cu noul tau proiect!

O intrebare am si eu: ce se intampla daca eu vin la tine pe forum, imi fac un cont si primele doua posturi sunt pentru a promova vamist-ul sau chestii organizate de vamist?

Postat
  • Autor

Salut. Intai m-as bucura ca se umple si forum-ul meu. :P.. Sincer daca este legat de piata de capital (incluzand si forex) nu m-ar deranja. Stiu ca poate fi considerat usor spam , insa trebuie sa promovez cumva conferinta, mai ales ca e gratis.

Multumesc pentru intelegere.

Postat
  • Management
Legat de intelegere, te asigur ca momentan nu exista. Poate ca va exista cu timpul, dupa ce o sa participi la discutii aici si vei aduce un plus de valoare comunitatii. Pana atunci, sper ca vei inceta cu promovarea.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.