Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Cred ca a venit momentul sa ofer ceva inapoi comunitatii. Este cineva interesat ? Trebuie sa mentionez ca investitia initiala trebuie sa fie peste 2000 de $

Editat de em3rveillement
Postat (editat)

am sa vo spun oricum :P ideea se bazeaza pe faptul ca unele perechi cum ar fi eur/try au dobanda mare. Cei 2000 de dolari ii impartim in 2. Prima mie se duce la un broker care nu cere si nu plateste dobanda a doua la unul care plateste. Intram short pe eur/try la brokerul care plateste si long la brokerul care nu cere dobanda.In cazul ideal la un leverage de 1:100 profitul ar fi de 50% pe luna el pe urma fiind impartit intre cele doua conturi, din cauza faptului ca ele trebuie alimentate in mod constant si a costurilor de transfer plus spreadul, 5 % pe luna ar fi un rezultat mai rezonabil.Deci practic imprumutam multi bani pentru a face un depozit dar nu platim bani dobanda creditorului, doar primim dobanda pentru depozit.

Editat de em3rveillement
Postat

La asta m-am gandit cand am vazut ca platesc dobanda 1 eur/zi la 1 minilot short pe AUD-USD . Cum eu sunt mai suspicios la chestii atat de simple, am incercat sa aflu unde e problema. De altfel daca vei cauta pe forumuri vei vedea ca se vb mult despre asta.

Brokerii cu cat ofera leverage mai mare cu atat sunt mai putin seriosi, iar leveage-ul oferit e invers proportional cu suma pe care o ai in cont. ( pe la 100k ti se ofera cam 1:5 ). In concluzie se poate face asta cu sume mici, eventual sa deschizi mai multe conturi pe numele bunicii, matusii ...

Adica agitatie multa, bani putini.

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat (editat)

Incercam sa imi amintesc unde am mai auzit aceasta idee. Eu am auzit prima data de ea cand am citit cartea "Adventures of a Currency Trader" de Rob Booker.

Mai dificil mi se pare sa gasesti un brocker serios care sa nu ceara/dea dobanda.

Editat de Stefan
eliminare citat
Postat

nu are cum sa faci 5% pe luna,swapul e atat de mic incat poate 5% pe an, iar trebuie sa incarci contu cu pierdere la care iar pierzi comisionu cand schimbi valuta + trazactia, deci iesi pe nimic. Si defapt exista risc oricand

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.