Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Cred ca a venit momentul sa ofer ceva inapoi comunitatii. Este cineva interesat ? Trebuie sa mentionez ca investitia initiala trebuie sa fie peste 2000 de $

Editat de em3rveillement

• Răspunsuri 15
  • Citiri 7,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Haha, mi-a scapat acest tread până acum! Celor care vă arde de aventuri de acestea citiţi blogul lui Bogdan (TheEconomist) chiar aici pe vamist, si aventurile lui cu Forex India (parcă aşa se chema b

Postat
  • Autor

am sa vo spun oricum :P ideea se bazeaza pe faptul ca unele perechi cum ar fi eur/try au dobanda mare. Cei 2000 de dolari ii impartim in 2. Prima mie se duce la un broker care nu cere si nu plateste dobanda a doua la unul care plateste. Intram short pe eur/try la brokerul care plateste si long la brokerul care nu cere dobanda.In cazul ideal la un leverage de 1:100 profitul ar fi de 50% pe luna el pe urma fiind impartit intre cele doua conturi, din cauza faptului ca ele trebuie alimentate in mod constant si a costurilor de transfer plus spreadul, 5 % pe luna ar fi un rezultat mai rezonabil.Deci practic imprumutam multi bani pentru a face un depozit dar nu platim bani dobanda creditorului, doar primim dobanda pentru depozit.

Editat de em3rveillement

Postat

La asta m-am gandit cand am vazut ca platesc dobanda 1 eur/zi la 1 minilot short pe AUD-USD . Cum eu sunt mai suspicios la chestii atat de simple, am incercat sa aflu unde e problema. De altfel daca vei cauta pe forumuri vei vedea ca se vb mult despre asta.

Brokerii cu cat ofera leverage mai mare cu atat sunt mai putin seriosi, iar leveage-ul oferit e invers proportional cu suma pe care o ai in cont. ( pe la 100k ti se ofera cam 1:5 ). In concluzie se poate face asta cu sume mici, eventual sa deschizi mai multe conturi pe numele bunicii, matusii ...

Adica agitatie multa, bani putini.

Postat
  • Autor

ca sa fiu mai clar practic se face hedge intre doi broker unul care nu cere dobanda si altul care ofera si noi pastram swapul ...

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Incercam sa imi amintesc unde am mai auzit aceasta idee. Eu am auzit prima data de ea cand am citit cartea "Adventures of a Currency Trader" de Rob Booker.

Mai dificil mi se pare sa gasesti un brocker serios care sa nu ceara/dea dobanda.

Editat de Stefan
eliminare citat

Postat

nu are cum sa faci 5% pe luna,swapul e atat de mic incat poate 5% pe an, iar trebuie sa incarci contu cu pierdere la care iar pierzi comisionu cand schimbi valuta + trazactia, deci iesi pe nimic. Si defapt exista risc oricand

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.