Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

@sec

Depinde din ce punct de vedere analizezi piata. Intrarile pe care le am acum nu tin cont de trend ci de configuratia a doi indicatori. Zi-mi cum vezi tu notiunea de trend, ca altfel cazi in subiectivism. Si nu imi zi de admiralmarkets, caci vreau parerea ta. Nu vreau sa te contrazic vreau o specificare mai buna a notiunii de trend pe care o stim cu totii. HL si HH/LH si LL nu ma multumeste suficient de mult.

Intr-adevar in afara de AUD|NZD, restul sunt contra-trend. Insa vreau sa repet ca nu fac intrari dupa structura graficului, ma intereseaza ce imi deseneaza indicatorii. Iar, din calculele facute, pe anumite perechi nu e suficient sa mergi pe "trend", fiindca perioadele de range te rup si viceversa. E adaptat pentru fiecare pereche in parte. De aceea, am si alocat foarte mult timp backtesting-ului. N-ai observat, daca ai urmarit valorile la care am intrat, ca nu prea trece pe negativ, decat foarte rar? Ciudat, nu? Deocamdata lucrez la optimizarea cu stop-loss-urile, insa mai e multa treaba de facut, insa intr-o luna-doua sa o finalizez pentru perechile pe care le tranzactionez acum.

Iti reamintesc ca tranzactiile deschise arata in felul urmator:

post-2510-0-13648200-1299652643_thumb.png

Editat de dirzuandreiovidiu

• Răspunsuri 87
  • Citiri 24,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

@sec

Zi-mi cum vezi tu notiunea de trend, ca altfel cazi in subiectivism.

... pai ma uit la candela Mo, daca e rosie, e sell, daca e verde e buy

apoi ma uit ma W, si tot asa ...

Postat
  • Autor

@sec

Offtopic
I still don't get it. Monthly -up, Weekly - down, Daily - up, ce concluzii tragi? Tu chiar vorbesti serios acum?
Postat
  • Autor

Inchiderea tranzactiei long AUD|NZD:

post-2510-0-36551200-1299877452_thumb.png

Inchiderea tranzactiei long NZD|CHF:

post-2510-0-21493000-1299877599_thumb.png

Inchiderea tranzactiei short CHF|JPY:

post-2510-0-46334800-1299877667_thumb.png

Postat
  • Autor

FAQ:

Am fost intrebat pe mail in cateva randuri, atat pe vamist cat si pe mail, de unde stiu ca strategia de pe care postez tranzactiile functioneaza. Drept argumentare o sa postez graficele perechilor carora le-am terminat calculele si am obtinut rezultate fezabile pe backtesting.

AUD|NZD:

post-2510-0-27122700-1299917052_thumb.png

AUD|USD:

post-2510-0-97560000-1299917292_thumb.png

AUD|CAD:

post-2510-0-61588000-1299917975_thumb.png

va continua

Postat

@Andrei, cum generezi graficele alea si ce inseamna media geometrica si cum se traduc graficele?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.