Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Neata! Pe gbp/usd poate fi reversal, ce parere aveti?

Pare sa fie un momentum slab care ar putea tine perechea pe crestere pana la deschiderea pietei New York-eze. Cu stop-loss mic 17-20 de pips ar putea tine. Insa atentie caci, nu observ schimbari pe cadrele de timp superioare celui de 15 minute.

• Răspunsuri 358
  • Citiri 336,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Haide sa incerc sa va explic ce am aflat eu incercand de multi ani, la fel ca voi, sa stiu totul depre forex.   1. Cei care vand semnale pe net sunt deobicei, sub contractori de servicii la altii mai

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Problema e ca lumea vrea semnale foarte bune, RR cel putin unitar (exemplu: cel putin 1), vor sa afle si ce se afla in spatele tranzactiei respective. Toate astea gratis.   @Sec Eu nu imi pun decat ca

• Lord_Ice are dreptate,   Un semnal chiar si bun, poate sa nu aiba mare valoare fara sa stim mai multe despre strategia, principiul sau filozofia de trading care l-a generat. Un semnal de buy de exempl

Imagini postate

Postat

Tranzactiei sell de pe perechea EUR/USD (pe termen scurt) cu intrare la valoarea 1.32867 (ordin: 168279862) ii vom modifica stop-loss-ul la valoarea de 1.32543 (in acest moment am asigurat 32.4 unitati pe profit).

Succes!

Postat

Tranzactiei sell de pe perechea EUR/USD (pe termen scurt) cu intrare la valoarea 1.32867 (ordin: 168279862) ii vom modifica stop-loss-ul la valoarea de 1.32546 (in acest moment am asigurat 32.1 unitati pe profit).

Succes!

Postat

Tranzactiei sell de pe perechea EUR/USD (pe termen scurt) cu intrare la valoarea 1.32867 (ordin: 168279862) ii vom modifica stop-loss-ul la valoarea de 1.3253 (in acest moment am asigurat 33.7 unitati pe profit).

Succes!

Postat

De la mine ai un X superman, ma enerveaza ca primesc email pentru fiecare modificare de SL, pune un trailstop de 10-15-20 de pips si gata. Nu am absolut nimic cu faptul ca ti-ai facut grupul tau si ca postezi acolo, dar poluarea care o pui la semnale ma enerveaza.

Acum 1 an ne pacaleai cu cont de centi si pipeti la care le spuneai pipsi,

Pune un cont real cu 10k euro pe care faci 47.55% si eu tac.

Mai era unu paici cu cont demo de 100k usd, profit de 40% din care platea 16% la stat si era cautat de ANAF.

Sunt satul de poezie.....

Postat

Daca te tot dai asa de invatat exista un buton in dreapta-sus a topicului unde scrie Unfollow this topic. Si scapi de toata problema. Pa!

Postat

Neata! Pe gbp/usd poate fi reversal, ce parere aveti?

Pare sa fie un momentum slab care ar putea tine perechea pe crestere pana la deschiderea pietei New York-eze. Cu stop-loss mic 17-20 de pips ar putea tine. Insa atentie caci, nu observ schimbari pe cadrele de timp superioare celui de 15 minute.

Piata a tinut de la acel nivel. Daca ai intrat, ai fi facut un maxim de 50 de untiati profit. Insa profitul trebuia incasat relativ repede fiindca, dupa cum anticipasem, gbp/usd nu a tinut pe directia up toata ziua. Intr-o ora si cincisprezece minute a atins maximul zilei si pe urma a tot scazut, dupa cum se poate vedea si pe imaginea de mai jos.

post-2510-0-95695300-1361739563_thumb.png

Succes!

editare: greseala typo

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat

Ce spune teoria cand piata se deschide cu gap? Poate gap-ul sa fie considerat un semnal? Si daca da, in ce fel?

Postat

Gap-ul poate fi folosit ca suport si rezistenta. De obicei, din cate am observat, pretul tinde sa revina si sa testeze gap-ul transformandu-l in suport/rezistenta dupa caz iar apoi sa-si continue miscarea in directia in care a avut loc gap-ul. Dar nimic nu e batut in cuie.

post-3825-0-26154600-1361799719_thumb.jpg

Editat de Apollo

Postat

Ce spune teoria cand piata se deschide cu gap? Poate gap-ul sa fie considerat un semnal? Si daca da, in ce fel?

Sincer sa fiu, nu am studiat niciodata in amanunt aceasta teorie, ce a gap-urilor. Era un articol pe forexfactory insa nu am adancit. Cu timpul am invatat sa simplific mult lucrurile, sa nu mai dau search la orice termen nou mi-ar aparea in vedere. Gap-ul pentru mine a fost o continuare a trend-ului, nimic mai mult, ca si cum nici n-ar fi fost inchis mediul interbancar.

Cheers!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.