Sari la conținut

Featured Replies

Postat

http://traders-library.com/

Poate aveti nevoie. Eu unu m-am bucurat cand am vazut atatea cartii de trading laolalta. Te apuca chefu de munnca, nu alta..

Edit

[edit by tradelover:]

Acest link nu este offtopic! Ar trebui mutat intr-un tread de specialitate! Parcă era pe aici un topic cu carti despre forex si trading in general, o sa il caut si o sa mut postul acolo, daca nu o face alt moderator inaintea mea.

Man, 10 puncte pentru link, păcat că nu pot da 10 voturi! Nu am găsit niciodata o biblioteca asa de complexa (e drept ca nici nu m-am omorât căutând, hihi) cu asa de multe carti, toate la un loc, toate in format pdf, si extraordinar de usor de adus! dacă aveti firefox 4 si ati instalat un oarece add-on de crawling sau dld manager (flashget 3.0 merge perfect), doua clickuri, download all links, select *.pdf, gata! Boom! se umple harddiskul de forex! hihi.

Bravo mare pt link! Recomandat tuturor traderilor, fie ei incepatori sau avansati!

[end of edit by tradelover]

Editat de tradelover

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 15
  • Citiri 10,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Postat

A apucat cineva sa ia cartile ? Mi le poate da si mie ?

Adi.M poti cumva updata linkul ? Nu se mai pot lua cartile, ne putem uita doar peste titluri.

Postat

Le-am descarcat cu flashget (mersi pt tip, tradelover :D ) cand a postat Adi. Nu se mai pot lua nici cu alte softuri? :)

Contacteaza-ma daca le vrei... doar ca nu stiu cum sa ti le trimit cu o metoda mai rapida decat "drag-and-drop" pe messenger; au in total 6.53 GB

Postat
  • Autor

Probabil au expirat linkurile de unde au fost uploadate cartile respective. Nici macar eu nu le am :)

Postat

Multe multumiri. Aproape renuntasem sa mai caut Trading with DiNapoli Levels.

Merci din nou.

• 1 lună mai târziu...
Postat
  • Autor

Vad ca merg din nou dld-urile. Totusi, nu stiu cum sa le downloadez pe toate odata? Voi ati reusit? Cum?

Postat

citat tradelover din edit-ul de la primul post

dacă aveti firefox 4 si ati instalat un oarece add-on de crawling sau dld manager (flashget 3.0 merge perfect), doua clickuri, download all links, select *.pdf

Editat de Cityzen

Postat
  • Autor

Vazusem ce daduse tradelover, dar aseara nu m-am descurcat. Deci, e necesar si addon-ul Flashgot. Fleshget vad ca e un download manager, insa doar cu el nu am putut sa iau linkurile. Gata, acum a mers.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.