Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

urmaresc de ceva timp lira si m-am abtinut de foarte multe ori sa n-o vand, momentan ma bucur de decizia luata dar nu stiu cat o sa mai rezist

Postat (editat)

@asandulesam

Offtopic

urmaresc de ceva timp lira si m-am abtinut de foarte multe ori sa n-o vand, momentan ma bucur de decizia luata dar nu stiu cat o sa mai rezist

looks like impulsive trading to me...

Editat de dirzuandreiovidiu
Postat

Probabil la 1,6260 e un punct bun de vanzare, dar eu nu mai risc.

Postat

iti dau dreptate, recunosc ca sometimes "looks like impulsive trading to me..." too, dar incerc sa evit cat mai mult momentele astea

@asandulesam

Offtopic

looks like impulsive trading to me...

Postat

Parerea mea e ca e ”foamete” mare pe perechile cu USD. Apar setap-uri ciudate pe TF-uri de 1-4H: o perioada de indecizie, apoi o bara mare dintr-o data, se mai merge cateva bare mai mici pe aceea directie apoi apare o bara imensa invers care activeaza SL-urile la toti baietii care au intrat dupa primul semnal. Mie imi miroase a ceva naspa. Poate sunt eu paranoia, dar graficele cam asta arata.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.