- Răspunsuri 5
- Citiri 4,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
tradelover 2 postări
-
Cityzen 1 postare
-
imack1453 1 postare
-
andrymember 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
metoda s-a mai discutat pe vamist, cu diferite variatii, cum ar fi plasarea a doua ordere limit (sell deasupra, buy dedesupt, pe ideea ca acea candela face umbre si se intoarce la pretul de open), ori
-
Offtopic Tradelover la ce broker ti-ai deschis contul real pentru mt5?
-
ma gandeam ca cineva face testul si daca e OK ne imbogatim impreuna anul trecut, din Aprilie pana in Octombrie, am facut din 100 Euro -> 2000 Euro. Strategia era insa atat de stresanta incat er
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salutare la toata lumea !
De cateva saptamani am aplicat (pe real !) urmatoarea strategie:
La ora 10 AM (ora Romaniei) luam cotatie de deschidere EUR/USD drept referinta, sa zicem 1.4290. Punem un Buy order la 1.4295 si un Sell order la 1.4285, ambele cu stop loss de 6 pips si limit de 20 pips. Daca se deschide unul din ordine si apoi se "misca" impotriva noastra cu declansarea stop-loss-ului, reinoim ordinul declansat la nivelul initial (1.4285 respectiv 1.4295). Facem treaba asta de maxim 3 ori intr-o zi deci o pierdere maxima zilnica de 18 pips si un castig maxim zilnic de 20 pips. Nu jucam in ziua in care se anunta NFP !
Idea acestei strategii este ca in momentul deschiderii pietei la Londra (cea mai importanta pt Forex din cate stiu eu) perechea EUR/USD o cam ia intr-o directie destul de repede cel putin 20 pips.
Rezultate: in ultima luna +75 pips (pe REAL !).
Rugamintea ar fi daca cineva priceput ar putea testa strategia pe macar 6 luni in urma (nu ma pricep deloc la .. "programare" (asa se spune ?)) sa stiu daca avem ceva aici sau e doar noroc. Daca face cineva treaba asta ar fi interesant de vazut rezultatele si cu Limit de 30 pips si 40 pips.
Stima.